Vanghelion cu 100 de lei la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii îşi fac planuri cum să pună mâna pe bilete pentru Revelionul lui Vanghelie, care rămâne cea mai populară petrecere din Capitală. La Arad face furori un party, care este

Bucureştenii îşi fac planuri cum să pună mâna pe bilete pentru Revelionul lui Vanghelie, care rămâne cea mai populară petrecere din Capitală. La Arad face furori un party, care este interzis minorilor

Bucureştenilor li s-a prezentat ieri programul Revelionului organizat la Romexpo de către primarul sectorului 5, Marian Vanghelie. Anul acesta, vor fi scoase la vânzare tot 6.000 de bilete, ca şi în 2006, iar preţul unui bilet este de 100 de lei. Pensionarii, care vor avea un salon separat, doar al lor, vor beneficia de 1.000 de bilete, la preţul de 30 de lei. Revelionul "din stradă", organizat de Primăria Capitalei, a fost mutat anul acesta din Piaţa Universităţii în Piaţa Constituţiei.

Biletele pentru petrecerea de Revelion de la Romexpo vor fi scoase la vânzare pe data de 28 decembrie. Pentru că în anii trecuţi sute de oameni s-au călcat în picioare pentru a obţine un loc la masă în Pavilionul Central de la Romexpo, primarul sectorului 5, Daniel Marian Vanghelie, a decis ca vânzarea biletelor să se facă în două locaţii. Cea clasică, la ghişeele din sediul Primăriei Sectorului 5 de pe Bulevardul Elisabeta, şi la sediul Direcţiei de Taxe şi Impozite din Piaţa Kogălniceanu.

Fără focuri de artificii la miezul nopţii

"Vor fi scoase la vânzare 6.000 de bilete, pentru că am reuşit să amenajăm sala pentru 6.000 de participanţi", spune Vanghelie. Un bilet la Vanghelion va costa 100 de lei de persoană, cu cinci lei mai mult ca anul trecut. Într-o sală alăturată, va fi organizat un Revelion al seniorilor, unde sunt aşteptaţi 1.000 de pensionari. "Înarmaţi" cu taloanele de pensie, bătrânii vor plăti pentru un loc la masă 30 de lei. Petrecerea şi spectacolele vor începe la ora 21.00, iar programul se va încheia la 6.00. Ca o noutate, anul acesta, la Romexpo nu vor mai fi focuri de artificii. La miezul nopţii, pe pereţii Pavilionului Central vor fi proiecţii cu un istoric al petrecerilor de la Romexpo.

Mâncare şi muzică pe alese

În ceea ce priveşte meniul, Vanghelie spune că, pe lângă platoul rece, vor mai fi şi alte patru feluri de mâncare, plus desert. "Avem în momentul acesta 20 oferte de meniu. O voi alege pe cea mai bună şi vreau să fie şi cea mai bogată", adaugă Vanghelie. Organizatorii spun că anul acesta va fi un concept nou de spectacol, dar şi de organizare a sălii. Scena va avea un design total nou, care va semăna cu un televizor. În toată incinta Pavilionului Central de la Romexpo vor fi dispuse 20 de monitoare, aşa încât cei care nu sunt aproape de scenă să poată vedea spectacolul. Atracţiile serii vor fi Alphaville şi Tom Jones. Primii vor cânta aproape o oră, înainte de miezul nopţii, iar Tom Jones va ţine un recital de 70 de minute în primele ore ale noului an. Prezentatorii spectacolului vor fi Radu Gheorghe şi Luminiţa Anghel. Petrecerea va fi închisă la ora 6.00 dimineaţa cu un spectacol susţinut de Ioniţă şi Maria de la Clejani. Revelionul organizat de Vanghelie pentru pensionari va fi unul retro. Va fi foarte multă muzică populară, iar prezentatorul spectacolului va fi Horia Moculescu.

Videanu mută Revelionul în Piaţa Constituţiei

Municipalitatea a învăţat ceva. Proasta organizare de la inaugurarea bradului de Crăciun din Piaţa Unirii, când zeci de mii de bucureşteni au rămas blocaţi ore-n şir în zonă, i-a făcut pe responsabilii din Primăria Capitalei să aleagă o nouă locaţie pentru Revelionul din stradă. Petrecerea dintre ani se va ţine anul acesta în Piaţa Constituţiei, nu la Universitate, cum s-a obişnuit până acum. Edilii au explicat că noua locaţie permite găzduirea unui număr mai mare de participanţi, însă vestea proastă nu întârzie să apară. Pe data de 31 decembrie, străzile din jurul Palatului Parlamentului vor fi închise circulaţiei. Este vorba de o porţiune din Bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Piaţa Naţiunile Unite. Circulaţia va fi închisă şi pe Bulevardul Unirii, între Piaţa Unirii şi Palatul Parlamentului. Spectacolul se va ţine pe o scenă amplasată în Piaţă şi va începe la ora 19.00. În Piaţa Unirii, traficul va fi restricţionat, pentru a nu se mai produce blocajele din data de 1 decembrie. Dinspre Piaţa Universităţii spre Tineretului, se va circula numai prin Pasajul de la Unirii. Astăzi, Comisia Tehnică de Circulaţie a municipalităţii şi Poliţia Rutieră vor stabili regulile după care se va circula în zona centrală a oraşului.

Arad: "Revelion cu nevasta altuia"

Clubul "Pleasure Dome", din Arad, propune pentru noaptea dintre ani o petrecere cât se poate de excentrică: "Revelionul-swing". Oferta a fost făcută publică luna aceasta, în ziarul local "Bănăţeanul". În timp ce unii arădeni s-au amuzat, iar alţii au găsit din asta un nou subiect de discutat cu vecinii de pe scara blocului, 16 cupluri din Arad, Cluj-Napoca, Timişoara, dar şi din Ungaria, Austria şi Olanda s-au înscris deja la petrecere. Preţul unui bilet la "Revelion cu nevasta altuia" este de 350 lei de persoană, iar petrecerea începe cu jocuri de societate, jocuri cu pedepse cu tentă erotică. Clubul va fi decorat cu multă mătase roşie şi lumânări, pentru relaxarea participanţilor, iar muzica va fi în ton cu atmosfera. (Paula Bulzan)

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite