Ilinca Vandici este îndrăgostită de Marica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre relaţia dintre Ilinca Vandici şi Ciprian Marica, căsnicia vedetei Nicole Richie sau permisiunea primită de Bianca Drăguşanu să pozeze în Playboy. Printre alte subiecte, Mihaela Rădulescu a strâns 100.000 de euro în câteva ore, iar Shayne Lamas a fost surprinsă beată la volan.

Ilinca Vandici este îndrăgostită de Marica. Vestea că Ilinca Vandici, fosta lui iubită, este îndrăgostită lulea de fotbalistul Ciprian Marica, nu l-a luat deloc prin surprindere pe Alin Cocoş. Mai mult, acesta îi urează proaspătului cuplu multă fericire şi copii pe bandă! După o lungă perioadă de mister total, iată că vedeta postului Antena 2, Ilinca Vandici, a fost deconspirată. Noul ei iubit este nimeni altul decât fotbalistul Ciprian Marica, scrie Click.

Nicole Richie s-a măritat. Nicole Richie şi Joel Madden sunt oficial căsătoriţi, dezvăluie astăzi RadarOnline, avocatul lui Nicole confirmând în instanţă căsătoria dintre cei doi. Zvonuri legate de o căsătorie în secret între Nicole Richie şi Joel Madden, au apărut din octombrie, la o lună după naşterea celui de-al doilea copil al cuplului. Cu toate acestea, Nicole şi iubitul ei nu au vrut să dea nicio informaţie despre acest subiect. Mai vorbăreţ a fost tatăl vedetei, Lionel Richie, care i-a urat lui Joel bun venit în familie, în cadrul unei ceremonii de premiere, anunţă Click.

Botezatu a lăsat-o pe Bianca să pozeze în Playboy. Bianca Drăguşanu a primit permisiunea iubitului ei, Cătălin Botezatu, de a poza in Playboy. Frumoasa blondă  a renunţat la haine şi a pozat, astăzi, pentru celebra revistă pentru bărbaţi. Invitat în emisiunea "Happy Hour" de luni, designerul vestimentar a declarat că nu este un bărbat limitat şi nu a fost de acord în primă fază ca această să renunţe la haine, deoarece se temea ca proiectele de televiziune în care este implicată să nu fie afectate, potrivit Libertatea.

Mihaela Rădulescu a strâns 100. 000 de euro în câteva ore.
Sâmbătă seara, la Hotel Hilton, pentru al nouălea an consecutiv, Balul Floare de colţ. La acţiunea caritabilă, organizată în beneficiul bolnavilor aflaţi în faze terminale de la Hospice Casa Speranţei, vedeta a reuşit să-i convingă pe cei prezenţi să liciteze sume importante, strângând 100. 000 euro în doar câteva ore. Printre obiectele licitate s-a regăsit şi cartea Nişte răspunsuri, care a fost achiziţionată cu 350 euro, potrivit Cancan.

Shayne Lamas surprinsă beată la volan. Fiica actorului Lorenzo Lamas, Shayne a fost surprinsă beată la volan, în acest weekend, în California, potrivit Libertatea. După o o noapte petrecută în arestul poliţiei, tânăra îşi regretă enorm fapta. "După ce am consumat un pahar de alcool, am intrat într-un semn de circulaţie, în drum spre casă. Îmi asum întreaga responsabilitate. Încerc sa fiu un model în viaţă pentru prieteni, rude şi fani şi niciodată nu am încurajat conducerea sub influenţa alcoolului. Îmi cer scuze persoanelor pe care le-am dezamăgit", a declarat Shayne Lamas.

Bună dimineaţa!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite