Vânătoare fatală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un thriller de acţiune despre partide de vânătoare de dinozauri şi călătorii în timp Ecranizare a unei nuvele scrise de maestrul literaturii ştiinţifico-fantastice, Ray Bradbury,

Un thriller de acţiune despre partide de vânătoare de dinozauri şi călătorii în timp

Ecranizare a unei nuvele scrise de maestrul literaturii ştiinţifico-fantastice, Ray Bradbury, acţiunea se petrece într-un timp al viitorului, când călătoriile în trecut par a fi posibile. Charles Hatton (sir Ben Kingsley) este proprietarul unei agenţii (Time Safari) specializate în escortarea clienţilor bogaţi în trecut, în epoca preistorică.

Sub supravegherea dr. Travis Ryer (Edward Burns), participanţii au voie să vâneze/să omoare dinozauri, dar în acelaşi timp trebuie să respecte nişte reguli. Acestea sunt impuse pentru a proteja habitatul natural şi pentru a preveni schimbarea cursului evoluţiei.

Când una dintre expediţii este compromisă şi regulile sunt încălcate, întorcându-se în viitor, călătorii descoperă că lumea este cu totul alt loc faţă de cel din care plecaseră.

Ryer face echipă cu Sonia Rand (Catherine McCormack), inventatoarea tehnologiei de călătorie în timp, pentru a descoperi misterul din spatele schimbărilor catastrofice care ameninţă să şteargă omenirea de pe faţa pământului.

Filmul regizorului Peter Hyams este o coproducţie Statele Unite-Germania-Cehia a anului 2005.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite