Vămile din vestul ţării, blocate de tiruri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sutele de autotrenuri care aşteptau marţi dimineaţă pe raza oraşului arădean Nădlac să tranziteze vama maghiară Nagylak au blocat punctul de trecere a frontierei. Punctul de trecere a

Sutele de autotrenuri care aşteptau marţi dimineaţă pe raza oraşului arădean Nădlac să tranziteze vama maghiară Nagylak au blocat punctul de trecere a frontierei. Punctul de trecere a frontierei Nădlac a început să se aglomereze încă de luni, după ora 22.00, când au fost ridicate restricţiile de circulaţie din Ungaria impuse autotrenurilor, cu ocazia sărbătorii Paştelui catolic.

Tirurile care nu au mai avut loc în parcările din Nădlac au tras pe dreapta chiar pe DN 7, blocând complet sensul de mers spre Ungaria, pe aproximativ 16 kilometri. Probleme asemănătoare s-au înregistrat şi la Vama Borş, unde cozile s-au întins pe 6 kilometri, dar şi la punctele de frontieră din Bihor.

"Timpii de aşteptare au crescut foarte mult la Borş, Nădlac, Vărşand şi Petea. Cozile au ajuns la 13 km în Vărşand", a precizat subcomisarul Mircea Chiorean, ofiţerul de presă al Direcţiei Poliţiei de Frontieră Oradea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite