Vameş complice cu traficanţii de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un vameş de la Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei este cercetat penal după ce a fost „trădat” de un cetăţean ucrainean, prins cu mai multe pachete de ţigări ascunse în

Un vameş de la Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei este cercetat penal după ce a fost „trădat” de un cetăţean ucrainean, prins cu mai multe pachete de ţigări ascunse în maşină.

Ucraineanul a declarat că vameşul care l-a controlat şi a închis ochii nu e la prima „scăpare” de acest fel.

Robert N., de 30 de ani, cetăţean ucrainean din localitatea Malei Dobron s-a prezentat în urmă cu câteva zile pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autoturism marca Audi.

Fiindcă existau indicii că bărbatul ar avea ţigări ascunse, i s-a făcut un control amănunţit la maşină, însă fără niciun rezultat.

La ieşirea din punctul de trecere însă, poliţiştii de frontieră maramureşeni l-au oprit şi l-au condus la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Maramureş.

Acolo, oamenii legii au găsit în portbagajul maşinii 1.163 de pachete de ţigări din Ucraina, pentru catre nu existau documente de provenienţă.

Mai mult, bărbatul a spus că a trecut prin punctul de trecere a frontierei de mai multe ori cu diferite cantităţi de ţigări pe tura aceluiaşi lucrător vamal, Florin H., din judeţul Arad.

Ucraineanul a precizat că l-a cunoscut pe vameş prin intermediul unui alt cetăţean ucrainean.

Lucrătorul vamal este cercetat pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite