Valeriu Turcan: "Termenul de «tâmpit», afirmat de un consilier, vulnerabilizează echipa din care face"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui României, Valeriu Turcan, a apreciat, joi seara, într-o declaraţie pentru TVR, că termenul de "tâmpit", afirmat de un consilier al primului ministru, vulnerabilizează foarte mult echipa din care face parte.

"Nu sunt un fan al acestui tip de comunicare. Pentru că termenul de «tâmpit», afirmat de un consilier al primului ministru, vulnerabilizează foarte mult echipa din care face parte. Redundanţa este obligatorie în comunicare, trebuie să fie de fiecare dată clar şi să-ţi reiei mesajul. Când vezi un asemenea sincron şi îl iei şi îl rulezi pe televiziunile de ştiri, la infinit, poţi să pui ce etichetă vrei acolo, poţi să pui "Consilierul primului ministru recunoaşte că echipa este formată din tâmpiţi", sau poţi să spui "Noi, în general, românii, dacă n-am lua măsuri măcar în ceasul al 12-lea, avem o problemă"", a precizat Valeriu Turcan.

Referindu-se la contextul în care a fost luată decizia referitoare la diminuarea salariilor şi pensiilor, purtătorul de cuvânt a precizat că au fost zile de ample consultări cu Banca Naţională, Guvernul, experţi în economie. Valeriu Turcan a adăugat că preşedintele a simţit că este datoria lui să facă anunţul către opinia publică, în contextul în care situaţia este una dificilă la nivel european.

Andreea Paul Vass, consilier personal al primului-ministru Emil Boc, a declarat pe 1 iunie, într-o emisiune la TVR, că ar fi o dovadă de tâmpenie neaplicarea măsurilor de austeritate asumate de Guvern.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite