Valeriu Tabără: „Magazinele de cartier ale lui Patriciu sunt o idee bună“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără
Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a vorbit astăzi despre ideea dezvoltării de magazine mici şi mijlocii la nivelul cartierelor şi despre lanţul de magazine Mic.ro.

Tabără a spus că elementul de bază în comerţ nu ar trebui să fie lanţurile mari de magazine, ci magazinele mici şi mijlocii. „Eu aş merge pe altceva, nu pe aceste lanţuri mari. Elementul de bază în comerţ nu trebuie să fie astea mari. La noi există tendinţa de a le duce la faliment pe cele mici. Ar avea succes în timp o astfel de reţea“, a spus, pentru Mediafax, Valeriu Tabără.

Ministrul Agriculturii a precizat că Dinu Patriciu a avut o idee foarte bună în momentul în care s-a hotărât să investească în lanţul de magazine Mic.ro. „Recunosc că este o idee bună. Multe lucruri nu le apreciez la Patriciu, dar magazinele de cartier sunt o idee bună“, a încheiat acesta.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a început din vara acestui an să dezvolte, sub brandul Mic.ro, o reţea de magazine de cartier. Planurile vizează până la sfârşitul anului 2011 inaugurarea a 1.000 de unităţi fixe şi 2.000 mobile.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite