Valea Jiului, ruptă în două de o ploaie torenţială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipiul Petroşani din judeţul Hunedoara este sub ape în urma unei ploi torenţiale. Drumul Naţional 66 care face legătura cu ruta europeană E79, este blocat complet de ape, încă de

Municipiul Petroşani din judeţul Hunedoara este sub ape în urma unei ploi torenţiale. Drumul Naţional 66 care face legătura cu ruta europeană E79, este blocat complet de ape, încă de duminică seara, iar circulaţia ar putea fi reluată abia astăzi (luni) în cazul în care ploile s-ar opri.

Potrivit autorităţilor locale, cele mai mari probleme s-au înregistrat în cartierul muncitoresc Aeroport din localitate, unde sistemul de canalizare nu a putut prelua debitul mare de apă provocat de o rupere de nori, s-a colmatat, iar apele s-au revărsat inundând singura arteră de circulaţie care face legătura vestului cu sud-estul ţării.

Reprezentanţii ISU Hunedoara împreună cu comandamentul local pentru situaţii de urgenţă lucrează la această oră pentru a reduce efectele inundaţiilor, însă sunt sceptice că vor reuşi să degajeze drumul până luni dimineaţa. Ploile au produs pagube importante şi la un drum municipal ce face legătura cartierului periferic Bosnia cu restul localităţii. Din cauza torentelor drumul s-a surpat pe o porţiune de câţiva metri, iar circa 2000 de persoane sunt izolate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite