VIDEO Vadim Tudor nu regretă că a stropit-o pe Şomâldoc cu apă: "Bine că nu era Vitriol!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent sâmbătă seară în emisiunea Q&A de la Antena 3, Vadim Tudor a susţinut că nu are de gând să îi prezinte scuze executorului judecătoresc Paula Daniela Şomâldoc. Ba mai mult, acesta a declarat că un medic i-a spus că ar fi omorât-o, dacă ar fi fost în locul domniei sale.

Vadim Tudor a fost mustrat subtil de Alessandra Stoicescu, moderatorul emisiunii Q&A: "Totuşi aţi depăşit o limită. La un moment dat v-aţi ieşit complet din fire şi i-aţi mai aruncat şi cu apă."

Europarlamentarul a reacţionat imediat, in stilul ironic caracteristic: "Dar dacă era aghiazmă, dacă am vrut să scot dracii din ea cu apă sfintită? Păi după două zile era Boboteaza. Bine că nu i-am aruncat cu vitriol!"

Mândru nu doar de fapta sa, ci şi de o oarecare stăpânire de sine, Vadim a continuat: "Ştii ce îmi zicea ieri un medic la Spitalul Militar? 'Domnule Vadim, eu o omoram pe asta, dom'le.' Eu nu sunt un om orgolios. Pot să cer scuze faţă de oricine am greşit. Prezint scuze tuturor dacă prezintă şi ei scuze şi dau filmul înapoi şi recunosc faptul că au terorizat un partid europarlamentar."

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite