Vacanţe „Cu lumea-n cap“, la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, de la ora 11.30, are premiera o nouă emisiune de turism. Florin Şaşca, prezentatorul noii emisiuni, va fi ghidul telespectatorilor în căutarea celor mai interesante destinaţii şi oferte turistice.

Şaşca are o firmă de evenimente outdoor, care organizează teambuilding-uri în natură, pe tiroliană, în rapel. „Sportul şi călătoriile sunt viaţa mea“, spune prezentatorul, un fost sportiv de performanţă, care practică bungee-jumping şi alpinism.

„Cel mai mult îmi doresc ca telespectatorii să mă perceapă ca pe ghidul şi prietenul cu care ar vrea să meargă în călătorie“, spune el. Emisiunea pe care o prezintă i-a dat ocazia să îşi împlinească mai multe visuri turistice. „Practic, toate călătoriile pe care le fac şi pe care le veţi vedea la Prima TV sunt vacanţele pe care mi le-am dorit.

Poate un pic obositoare, pentru că nu e timp de lenevit la soare, însă mi-ar părea rău să ratez ceva“, mărturiseşte prezentatorul. A mai rămas, însă, unul de împlinit. „Sunt fascinat de insulele din Pacific. Acolo mă văd şi abia aştept să mi se ofere o astfel de ocazie“, spune el.

Destinaţii analizate complet

Fiecare ediţie a show-ului „Cu lumea-n cap“ se concentrează pe o singură destinaţie turistică, analizată din mai multe puncte de vedere, în rubrici diferite. La „Agăţaţi harta-n cui“, turiştii vor primi amănunte despre traseu şi despre opririle pe care le pot face în drum spre destinaţie.

Rubrica „Bonus de vacanţă“ se ocupă de cele mai noi şi avantajoase oferte de călătorie. La „Hot News“ vor fi  compilate cele mai interesante ştiri din domeniu din săptămâna respectivă, inclusiv de la Ministerul Turismului, reduceri de preţuri, turism pentru spectacole muzicale, dar şi vacanţe de vedetă.

De asemenea, în fiecare emisiune, un expert din turism va învăţa telespectatorii să achiziţioneze un pachet turistic la cel mai bun preţ. La sfârşitul show-ului, cine răspunde la o întrebare despre destinaţia prezentată va câştiga o vacanţă într-o zonă exotică.

Despre obiceiurile turistice ale românilor, Florin Şaşca spune că moda în turism este ca o „Fata Morgana“. „Românii merg peste tot. Există un top al destinaţiilor preferate de români: Grecia, Bulgaria, Austria, Turcia, circuite europene (Italia şi Franţa), Spania, Tunisia, Egipt, Croaţia, Cipru, şi Malta“, explică el. Prezentatorul îşi doreşte ca de români să se vorbească numai de bine în ţări străine.

„Pentru că am dovedit că suntem oameni normali, civilizaţi şi cu un suflet mare. În călătoriile făcute în ţările islamice sau balcanice, este mai bine ca localnicii să ştie că suntem din România. La cumpărături ne fac reduceri considerabile. Un englez dă o sută de euro pe ceva, pe care un român îl cumpără cu zece“, conchide el.

image

Toate călătoriile pe care le veţi vedea la Prima TV sunt cele pe care mi le-am dorit.

image


Florin Şaşca
prezentator TV

Fost sportiv de performanţă

Florin Şaşca are o firmă de evenimente outdoor, care organizează teambuilding-uri în natură pentru firme. Prezentatorul este un fost sportiv de performanţă.

El spune că şi când lucrează se relaxează, pentru că mişcarea este o parte importantă din viaţa lui. Şaşca a primit oferta de a prezenta emisiunea „Cu lumea-n cap“ de la producătorul acesteia, Cristian Niculescu. „El era în căutarea unui prezentator şi am fost primul la care s-a gândit“, explică Şaşca.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite