Vacanţă cu suspans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jared Cole (Paul Walker) îşi câştigă pâinea căutând epave aflate în apele ce împrejmuiesc insulele Bahamas. El şi iubita sa, Samantha "Sam" Nicholson (Jessica Alba), locuiesc pe o

Jared Cole (Paul Walker) îşi câştigă pâinea căutând epave aflate în apele ce împrejmuiesc insulele Bahamas.

El şi iubita sa, Samantha "Sam" Nicholson (Jessica Alba), locuiesc pe o amărâtă de barcă, gata-gata să se scufunde, şi sunt pasionaţi de comorile ascunse pe fundul oceanului.

Deşi până acum n-au reuşit să găsească mare lucru, cei doi sunt fericiţi că se au unul pe celălalt şi se mulţumesc cu puţinul pe care îl împart.

Jared visează totuşi să vină şi momentul marii sale lovituri care să-l ajute să trăiască o viaţă luxoasă.

Într-una din zile, Jared şi Sam sunt vizitaţi de Bryce Dunn (Scott Caan), un prieten din copilărie de-al lui Sam care acum o duce foarte bine ca avocat. Bryce şi prietena sa, Amanda (Ashley Scott), au venit în Bahamas pentru o scurtă vacanţă pe care o petrec pe un iaht împreună cu Sam şi Jared.

Un thriller de acţiune

În adâncuri, Jared descoperă epava unui avion încărcat cu droguri şi se gândeşte că asta e şansa lui să dea lovitura. În timp ce Sam îl convinge pe Jared că încărcătura este prea periculoasă şi că n-ar trebui să se apropie de ea, Bryce şi Amanda văd ocazia de a câştiga o grămadă de bani. Aşa că intră în gaşca lui Primo, un antreprenor local dubios.

Din păcate, Bryce şi Amanda au subestimat cât de periculoşi pot fi Primo şi gaşca lui, aşa că Sam şi Jared se văd nevoiţi să îi salveze pe cei doi, punându-şi în pericol propriile vieţi. Filmul este un thriller de acţiune regizat foarte bine de John Stockwell.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite