Vacanţa începe cu debarasarea de hârtie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi şi până vineri, la coloanele de la Piaţa Romană, Asociaţia Tinerilor din România pentru Cultură şi Normalitate (A.T.R.C.N.) deschide, între orele 10-20, un centru

Începând de astăzi şi până vineri, la coloanele de la Piaţa Romană, Asociaţia Tinerilor din România pentru Cultură şi Normalitate (A.T.R.C.N.) deschide, între orele 10-20, un centru de colectare a hârtiei.

La început de vacanţă, elevii pot scăpa de toate hârtiile de care nu mai au nevoie, aducându-le, în cantităţi cât mai mari, la cele două corturi de colectare, oferite de Primăria Capitalei.

"Acum, când, vorba cântecului, <> , tinerii se pot lipsi de o mulţime de materiale de studiu, precum caiete, reviste vechi, fiţuici sau referate. Donând hârtie la centrul de colectare de la Romană, vor contribui la procesul de reciclare a hârtiei, prin care hectare de pădure sunt salvate de la tăiere",a spus Carmen Radoslav, preşedinta A.T.R.C.N.

Implicare în protejarea mediului

Acţiunea de colectare a hârtiei face parte din Campania pentru Normalitatea Mediului desfăşurată de A.T.R.C.N. prin care se urmăreşte promovarea spiritului civic în vederea protejării mediului, voluntariatul în rândul tinerilor, educarea publicului cu privire la dezvoltare durabilă şi promovarea conceptului U.E.

"Voi controlaţi schimbările climatice". Tinerii voluntari de la A.T.R.C.N. vor oferi celor care vor dona pachete de hârtie un pliant din hârtie reciclată, cu informaţii despre asociaţie şi despre importanţa implicării fiecărui cetăţean în acţiunile de protejare a mediului.

Totodată, tinerii care vor dori să se alăture A.T.R.C.N. în promovarea acţiunilor ecologice şi culturale se vor putea înscrie ca membri în această asociaţie.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite