VVV.rafuiala.ro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi ocupat până peste cap să treacă legea de naţionalizare a caselor revendicate de foştii proprietari, Dan Voiculescu a găsit timp să facă şi o achiziţie de marcă pentru trustul său de

Deşi ocupat până peste cap să treacă legea de naţionalizare a caselor revendicate de foştii proprietari, Dan Voiculescu a găsit timp să facă şi o achiziţie de marcă pentru trustul său de presă. Ioana Maria Vlas, supranumită şi „Mama FNI”, a fost angajată pe postul de comentator la un ziar al familiei Voiculescu, iar ştirea a fost difuzată cu grăbire de Antenele aceleiaşi familii.

Stop! Cine este Ioana Maria Vlas? Fosta mână dreaptă a lui Sorin Ovidiu Vîntu în „Afacerea FNI”, devenită între timp inamicul numărul 1 al acestuia. Ce treabă are Voiculescu în ecuaţia asta? Păi, are, căci de câteva săptămâni asistăm la o răfuială mediatică între Vîntu şi Voiculescu. Niciunul nu recunoaşte că ar avea ceva cu celălalt, însă fiecare trage cu toate armele - camuflate sau nu - în fortăreaţa adversă.

În acest război de exterminare, Voiculescu a căutat muniţie acolo unde se afla din belşug: printre duşmanii lui Vîntu. Aşa a ajuns la Vlas, care în urma colaborării cu „Tatăl FNI” căpătase o experienţă de fugar planetar şi câţiva ani de puşcărie. Şi tot aşa s-a format triunghiul năbădăios Voiculescu-Vlas-Vîntu, un VVV ca o bombă cu fitilul aprins.

Sigur că trustul lui Voiculescu oferă o altă motivaţie a angajării Ioanei Maria Vlas. Una devastatoare: „pentru a avea puncte de vedere în legătură cu criza din Statele Unite, Europa, dar şi privind dificultăţile din economia românească”. Vedeţi la ce e bună o criză mondială? Aduci expertul să-şi dea cu părerea! Căci, ne mai spune comunicatul voiculescian, cooptarea Ioanei Maria Vlas s-a făcut „pe baza expertizei sale recunoscute de lumea financiar-bancară din România”.

Dumnezeule, parcă ar fi guvernatorul Băncii Naţionale, nu moaşa unei înşelătorii cu sute de mii de victime!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite