VIDEO Voronin, către un alegător: "Eşti un idiot!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Voronin a jignit un alegător
Vladimir Voronin a jignit un alegător

În cadrul unei întâlniri electorale din Găgăuzia, Vladimir Voronin  l-a făcut pe un fost deputat "idiot". Incidentul a avut loc ieri,  în centrul raional Ciadâr Lunga, unde era în plină desfăţurare o întâlnire electorală organizată de Partidul Comuniştilor din Republica Moldova.

Un filmuleț realizat cu telefonul mobil apărut pe site-ul gagauzlar.md îl arată pe liderul comunist insultându-l pe Victor Capanji, fost deputat în primul parlament al Republicii Moldova. Vădit deranjat de întrebările pe care le primește de la Vladimir Capanji, Vladimir Voronin i-a îndemnat pe cei din sală să-l ia și să-i dea "un șut în fund" fostului deputat, pentru că el nu poate.

"Dumneavoastră insultați poporul găgăuz!", i-a strigat fostul deputat președintelui PCRM. În replică, Voronin i-a spus: "Voi nu sunteți popor, iar tu eşti un idiot!"

Liderul comuniştilor nu este la primul caz de acest fel. Referindu-se la limba de stat a R. Moldova, Vladimir Voronin a declarat că, în opinia sa, în țară trebuie să existe o singură limbă oficială - moldoveneasca. Întrebat de alegători cum rămâne cu promisiunile cu privire la limba rusă, Voronin le-a spus că discuția a fost altfel şi că el nu a promis aşa ceva.

În cadrul aceleeași întâlniri, liderul PCRM a menționat că încă nu știe cu cine va face alianță în Parlament pentru că nu știe cu cine te poți înțelege. "O să vedem totuși cine se va vinde", a conchis acesta.

Citeşte aici reacţia lui Vladimir Capanji după conflictul verbal avut cu Vladimir Voronin!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite