VIDEO Spitalul groazei: o pacientă bolnavă de cancer a fost violată de asistentul care o îngrijea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un asistent al spitalului North Shore Medical Center din Miami, Florida, a fost arestat de poliţie pentru că a violat o pacientă care suferea de cancer pulmonar, după cum informează mass media din Statele Unite.

Incidentul a avut loc joia trecută. "A fost iadul pe pământ. Nu am putut să dorm şi nici nu am fost în stare să mănânc după cele întâmplate". Această declaraţie îi aparţine pacientei Jemeena Grimes, în vârstă de 33 de ani. Femeia şi-a adus aminte prin ce a trecut şi a avut tăria să povestească tragica întâmplare.

Mai citiţi şi:

ALERTĂ Ce ne aşteaptă în 2013 din cauza tsunami-ului solar: va creşte numărul îmbolnăvirilor de cancer

Potrivit WSVN-TV, bărbatul se află acum în arestul poliţiei, însă acesta i-a spus pacientei că a fost violată. Când şi-a revenit din ameţeala provocată de sedative şi de şoc, Jemeena Grimes a alertat autorităţile.

VEZI AICI VIDEO

Grimes a declarat pentru sursa citată că a trebuit să facă o tomografie, înainte de a fi violată. "Am mers la RMN, însă am primit, din partea medicilor nişte calmante puternice deoarece sunt claustrofobă şi nu aveam cum să fac aceste analize altfel. După ce am primit sedativul, am efectuat RMN-ul şi am fost adusă în camera mea", a mai adăugat Grimes, care a precizat că şi-a putut da seama "ce se întâmplă în jur".

Poliţia din Florida a stabilit că asistentul Matthew Wand a agresat-o sexual pe Jemeena Grimes în timp ce femeia s-a aflat sub efectul calmantelor. Pacienta a mai spus că Wand a întrebat-o, la început, cum se simte şi dacă are dureri. "Am simţit când a început să profite de mine", a completat femeia.

Când pacienta s-a trezit din efectul sedativelor, asistentul medical a fost surprins şi a replicat: "Bine aţi venit la centrul nostru de îngrijiri medicale". După care a ieşit din salon. Autorităţile l-au arestat pe Matthew Wand pe baza mărturiilor depuse de Grimes, însă violatorul a fost eliberat pentru o cauţiune de 10.000 de dolari, deoarece a recunoscut totul, mai informează sursa citată.

Jemeena Grimes a hotărât să nu-şi ascundă identitatea pentru că e convinsă ca nu e singura victimă a asistentului medical. Pacienta doreşte să încurajeze astfel toate femeile, care s-au aflat în situaţia ei, să-şi denunţe atacatorul la poliţie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite