VIDEO Momente amuzante cu reporteri doborâţi de furtună în timpul transmisiunilor live

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sub ameninţarea urganului Irene, mii de americani sunt nevoiţi să îşi părăsească locuinţele şi să fugă din calea furtunii.

Există, însă, şi persoane care sunt prezente acolo unde vântul bate mai puternic: reporterii, iar posturile de televiziune sau site-urile de distribuiţie a materialelor video ne amintesc de faptul că această meserie are propriile pericole.

MSNBC a strâns laolaltă câteva înregistrări cu unele dintre cele mai amuzante momente din timpul transmisiunilor live despre vreme. În clipul de mai jos puteţi urmări un reporter care se sperie de un fulger şi scapă o înjurătură în timp ce se afla încă în direct şi încercările zadarnice ale reporterilor de a sta în picioare în timp ce vântul bate cu putere.

Într-un alt clip din 2008, un reporter se dezechilibrează din cauza vântului şi cade într-un tufiş. Apucă să spună un "Aşteptaţi", după care se străduieşte să se ridice pentru a-şi continua transmisia live. Un alt reporter este dărâmat de vânt deşi era ţinut de picior de un coleg. Vântul nu este singurul inamic al reporterilor. În filmuleţul de mai jos puteţi urmări cum jurnalistul este udat din cap până în picioare de un val.

Remarcabilă este determinarea reporterilor de a continua să vorbească, chiar şi atunci când sunt pe jos, aşa cum puteţi vedea în clipul de mai jos.

Reporter Gives Update Covered In Sea Foam: MyFoxNY.com

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite