VIDEO Mădălin Voicu: Elena Udrea este de etnie romă. Dar nu e un lucru rău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălin Voicu (Foto: captură Antena 3)
Mădălin Voicu (Foto: captură Antena 3)

Invitat în emisiunea "Vorbe grele" de la Antena 3, deputatul Mădălin Voicu a discutat cu moderatorul Victor Ciutacu despre viaţa politică actuală şi despre politicieni în general.

Mădălin Voicu a declarat, printre altele, că Elena Udrea este de etnie romă.

"Eu i-am recomandat doamnei Elena Udrea, dacă doreşte să facă o carieră politică explicită, ar trebui să facă un efort imediat să se depărteze cât mai repede şi cât mai clar de Traian Băsescu. Nu e vorba de grijă, că nu îmi permit să îi dau sfaturi. Cu toate că, etnic, aş avea un fe de supremaţie, dacă vrei, sau un gen de drept de a fi tutore”, a început deputatul dezvăluirea.

Întrebat de Victor Ciutacu dacă Elena Udrea este de etnie romă, Voicu a confirmat: "Da, este. Dar nu este un lucru rău.”

Sceptic, prezentatorul i-a spus lui Mădălin Voicu că toţi despre care acesta a afirmat că sunt de etnie romă, au negat cu vehemenţă acest lucru, dându-i ca exemplu pe Mircea Lucescu şi Marius Lăcătuş.

"Dacă oamenii recunosc sau nu, asta e o problemă secundară. Există la nivel de populaţie o mentalitate greşită, o chestie fixistă, că dacă nu eşti român... Noi suntem români cu toţii, că avem documente. Ei consideră că e vreo şmecherie dacă eşti român. Nu i-ai văzut pe ăia că fac clăbuci la gură, li se schimbă părul, ei se bat cu pumnii în piept că ei sunt români. Se vede! Românii au votat prost, românii contuniă să trăiască prost, românii nu îşi cer drepturile, nu sunt capabili să se unească sau să convieţuiască pentru o cauză comună, a mai spus deputatul.

VIDEO

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite