VIDEO După fetiţa de patru ani cu sâni falşi, un alt caz şochează lumea intenetului. Fetiţă de trei ani, îmbrăcată în prostituată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După scandalul de săptămâna trecută, în care o fetiţă de patru ani a purtat sâni falşi, o altă mamă înfurie lumea internetului. Aceasta şi-a  îmbrăcată fetiţa de numai trei ani în prostituată, în cadrul aceluiaşi concurs de frumuseţe, Toddlers&Tiaras.

O fetiţă de numai trei ani a şocat lumea internetului, după ce mama ei a îmbrăcat-o într-un costum asemănător celui pe care l-a purtat Julia Roberts în deschiderea filmului Pretty Woman. Este vorba de un costum de prostituată, ce include o perucă galbenă şi cizme negre de lac.

În timp ce majoritatea condamnă gestul mamei de a-şi îmbrăca fiica într-un costum de prostituată, există şi voci care iau apărarea mamei.

“Nu a fost îmbrăcată ca o prostituată. A fost îmbrăcată ca Julia Roberts, jucând un rol într-un film. Aceste fetiţe sunt înconjurate de dragostea părinţilor lor…”, scrie un internaut pe huffinghtonpost.com.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite