VIDEO Astăzi s-a lansat aplicaţia Adevărul pentru iPad!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Adevărul" este începând de miercuri primul ziar din România disponibil şi în varianta pentru iPad.

Cel mai important ziar quality din România va putea fi accesat astfel de către românii de pretutindeni, posesori de iPad.
 
Aplicaţia de iPad a "Adevărului" va include integral fiecare ediţie tipărită a cotidianului, dar şi o serie de materiale exclusive doar pentru iPad. Posesorul va avea ocazia să citească editorialele zilei, semnate de cei mai apreciaţi jurnalişti sau oameni de cultură ai momentului, precum Andrei Pleşu, Stelian Tănase, Ion Cristoiu, Radu Paraschivescu sau Grigore Cratianu, dar şi prilejul de a  fi al curent cu ultimele informaţii despre actualitatea politică, socială, culturală şi sportivă de la noi, inclusiv prin vizionarea de fotografii de ultima oră sau materiale video.
 
Nu vor lipsi nici informaţiile despre celebrităţile internaţionale sau despre programul TV, vremea probabilă şi rată de schimb valutar.
 
"Conceptul aplicaţiei iPad pentru „Adevarul” a ţinut cont de modelul impus deja de mari cotidiene din Europa şi va fi permanent modernizat şi îmbunătăţit. Vom continuă să dezvoltăm noi secţiuni în aplicaţie şi widgeturi personalizate şi, de asemenea, în cursul acestui an, Adevărul iPad va avea şi o echipă editorială dedicata”, menţionează Aurelian Amuraritei, Web Director Division and Multimedia Project Director, Adevărul Holding.
 
Cititorii au ocazia de a naviga cu mare uşurinţă în aplicaţia de iPad a „Adevarului”, dar şi de a comenta diverse materiale, inclusiv prin realizarea unei conexiuni între aplicaţia iPad şi variantă online a ziarului. Nu lipsesc oportunităţile de transmitere conţinut prin email,  twitter şi facebook.


Grigore Cartianu prezinta aplicatia Adevarul pentru iPad


Special Adevarul: Directorul general Peter L. Imre prezinta aplicatia Adevarul pentru iPad

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite