VIDEO Un pui de extraterestru a fost prins de nişte fermieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Un pui de extraterestru a fost prins de nişte fermieri
VIDEO Un pui de extraterestru a fost prins de nişte fermieri

Nişte fermieri mexicani au prins, în 2007, într-o cursă de şoareci, o creatură ciudată, despre care se crede că ar fi un pui de extraterestru, relatează cotidianul german Bild. Vezi aici imagini cu ciudata creatură.

Bărbaţii au povestit că "puiul de extraterestru" încă respira când l-au găsit. De frică şi pentru că scotea sunete ciudate, ei l-au înecat, însă a murit abia din a treia încercare, după ce a stat ore întregi sub apă, mai spune sursa citată.

Bărbaţii au predat creatura, anul trecut, cercetătorilor de la Universitatea din Granada. Cercetătorii au constat că "puiul de extraterestru" măsoară câteva zeci de centimetri în înălţime şi corpul are o formă apropiată atât de reptile cât şi de om. Oamenii de ştiinţă au concluzionat că trebuie să fi fost o fiinţă extrem de inteligentă pentru că avea creierul foarte mare, în special partea posterioară, care la om este responsabilă cu învăţarea şi memoria.

Întreaga poveste şi imagini cu "puiul de extraterestru" au fost dezvăluite, în exclusivitate, de moderatorul unei emisiuni despre OZN-uri, Jaime Maussan. El a afirmat că este "sigur că este real”. Fermierii i-au spus că a mai fost o creatură care ar fi fugit de lângă cel capturat atunci când ei s-au apropiat.

Presa internaţională este puţin sceptică şi se întreabă dacă este vorba despre o descoperire epocală sau cu o mare fraudă, având în vedere faptul că fermierii au acceptat abia anul trecut să cedeze cercetătorilor preţioasa captură.

În regiunea unde a fost descoperită creatura, oamenii raportează adesea apariţiile unor OZN-uri, precum şi ale deja celebrelor cercuri din lanurile de cereale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite