VIDEO Tălmăcean îi dă lecţii de dans lui Robert Turcescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edmond Tălmăcean, văzut în ultima vreme mai mult în ipostaza de dansator decât de politician, i-a fost, luni seară, profesor de dans lui Robert Turcescu.

Citeşte şi:

VIDEO PDL-istul Edmond Tălmăcean "se rupe în figuri" pe o melodie de Michael Jackson

Moderatorul emisiunii "Evenimentul zilei", de la B1 TV, l-a rugat pe pedelistul Edmond Tălmăcean să-l înveţe coregrafia dansului care l-a făcut cu adevărat celebru.

Puţin luat prin surprindere de cererea lui Robert Turcescu de a-i arăta câteva mişcări, democrat-liberalul nu s-a simţit prea bine pe scenă, comparativ cu seara de sâmbătă.

Turcescu l-a felicitat pentru talent şi a declarat că este "curat Michael Jackson al politicii româneşti".

Invitat, ulterior, la Realitatea TV, Tălmăcean şi-a explicat gestul de la B1 TV: "Este simplu vorba de rating. Mi s-a părut o idee bună. Mi s-a spus că Robert Turcescu a încercat să atragă telespectatorii în momentul acela."

"În momentul în care eu am observat că proiectele mele, că ceea ce spun eu acolo sunt luate... Telespectorii zappează şi atunci am zis, într-o emisiune de divertisment, că suntem oameni, că nu suntem roboţi, că nu ne manipulează nimeni... A fost ceva spontan. Eram alături de generaţia tânără. Mie mi s-a părut normal să arătăm cum dansam şi cum ne distram noi înainte", a explicat Tălmăcean, în emisiunea Ultima oră, la Realitatea TV, prestaţia de sâmbătă seara.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite