VIDEO Stepway se vinde şi prin „Rabla“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacia oferă, pe lângă prima de casare de 3.800 de lei, o reducere de încă 3.800 de lei pentru noul model lansat. Prin promoţia „Dacia avantaj“ şi prima rezultată din casarea automobilului vechi la Remat, un model Sandero Stepway ajunge să fie mai ieftin cu 7.600 de lei.

Din 23 iunie, clienţii pot alege versiunea cu motor de 1,6 litri pe benzină, ce dezvoltă 90 de cai-putere şi costă 9.200 de euro. În schimb, versiunea diesel costă 10.400 de euro cu TVA şi beneficiază de aportul propulsorului de 1,5 litri şi de doar 70 de cai putere.

Mai citiţi şi:

Stepway costă 10.000 de euro
VIDEO Dacia electrică, imaginată de un student
Vânzările Renault au crescut pe piaţa germană, datorită succesului Dacia
Dacia, vedeta pieţei din Franţa
Viitorul SUV al Dacia va semăna cu Nissan Qashqai

Garda la sol, înălţată cu doi centimetri

Noul model se diferenţiază de Sandero prin câteva elemente de design şi prin suspensia înălţată cu doi centimetri. Aerul condiţionat este gratuit în cadrul promoţiei „Clima plus“. Stepway va beneficia de o garanţie de trei ani sau 100.000 de kilometri.

România este prima ţară în care este lansată noua variantă a Sandero, urmând ca, treptat, maşina să fie disponibilă în toate statele din Europa spre care Dacia exportă. Pentru a produce Sandero Stepway, Dacia-Renault a investit 2,5 milioane de euro în uzina de la Mioveni.

Vopsea metalizată în dotarea standard

Dacia nu a comunicat nivelul producţiei pe care l-a fixat pentru Stepway şi nici ponderea acestei versiuni în totalul vânzărilor. În echiparea standard, noua variantă Dacia are, printre altele, ABS cu EBD (repartizare electronică a forţei de frânare) şi AFU (asistenţă la frânarea de urgenţă), două airbaguri şi vopsea metalizată.

Dotările opţionale ale versiunii Stepway sunt volanul îmbrăcat în piele, radio CD cu mp3 şi aer condiţionat. Volumul portbagajului este de 320 de litri, respectiv de 1.200 de litri, cu bancheta din spate rabatată.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/sanderos.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Sandero, maşină internaţională

Dacia Sandero Stepway este versiunea europeană a modelului Renault Sandero Stepway, unul dintre cele mai noi vehicule din gama Renault Brazilia, produs la uzina din Curitiba.

Peste 80% din piese, de exemplu, barele de pavilion şi barele de protecţie faţă/spate sunt comune versiunii sud-americane Renault Sandero Stepway. Aceast model se comercializează deja în Brazilia şi în Argentina, unde au fost vândute până în prezent peste 2.700 de exemplare. 

Sandero Stepway 1.6 mpI/1.5 DCi

Preţ: între 9.200 şi 10.400 de euro cu TVA
Motor: benzină/diesel
Putere maximă: 90/70 CP
Cutie viteze: manuală, 5+1 trepte
Volum rezervor: 55 de litri
Viteză maximă: 170 km/h
Volum maxim portbagaj: 320 de litri
Consum mixt:7,6/5,3

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite