VIDEO Sandero Stepway ajunge şi în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Data comercializării nu a fost precizată oficial, însă, cel mai probabil, modelul va putea fi comandat din septembrie. La noi lansarea va avea loc pe data de 17 iunie.Primul crossover din istoria companiei vrea să impresioneze prin garda la sol mărită şi ornamente ce crează senzaţia de SUV, dar la preţ de Dacia.

Oficialii Dacia nu au vrut să precizeze data comercializării în România şi nici detalii referitoare la preţ. Au menţionat totuşi că pentru Europa se va păstra preţul cunoscut pentru modelele Dacia.

„În America Latină, Stepway reprezintă un produs din clasa medie, vândut sub marca Renault. În Europa, Sandero Stepway va costa cu mult mai puţin faţă de cei 15.000 de euro solicitaţi în Brazilia şi în Argentina“, a declarat pentru „Adevărul“, Liviu Ion, reprezentantul Automobile Dacia.

Iunie sau septembrie?

Maşina va fi disponibilă pe majoritatea pieţelor europene din septembrie 2009, iar în unele ţări, de la sfârşitul lunii iunie. Chiar dacă mulţi dintre iubitorii mărcii piteştene visau ca acesta să fie celebrul SUV, Dacia spune că modelul cu tracţiune integrală va fi lansat abia în 2010.

Garda la sol a fost înălţată cu 20 de milimetri faţă de varianta Sandero normală, barele de protecţie faţă şi spate au ornamente cu aspect de crom satinat, iar proiectoarele de ceaţă şi barele longitudinale de pe pavilion au un amestec de negru şi crom satinat.

În funcţie de piaţa unde este comercializată, maşina va fi echipată cu o motorizare pe benzină de 1,6 litri şi 90 de cai-putere şi cu o motorizare diesel de 70 de cai-putere. Dacia Sandero Stepway va fi fabricată la uzina de la Mioveni. Peste 80% din piesele pentru Dacia Sandero Stepway cum ar fi barele de pavilion sau spoilerele faţă şi spate sunt comune versiunii sud-americane.

Se vinde deja în argentina şi în brazilia

Renault Sandero Stepway este deja comercializat în Brazilia şi în Argentina, unde au fost vândute până acum aproape 3.000 de exemplare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite