VIDEO Becali crede că Steaua va spulbera Ujpet - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre declaraţiile finanţatorului Stelei în legătură cu echipa ungurească Ujpest, recorsul de spectatori în Germania sau transferul lui Lucian Sântmărtean la Steaua. Printre alte subiecte, Jean Claude Dassier este noul preşedinte al lui Marseille, iar Daniel Pancu s-a declarat entuziasmat de un posibil transfer al lui Mutu în Turcia.


"Steaua va spulbera Ujpest, mai ales că e echipă ungurească".

Gigi Becali a declarat pentru Sport Total FM, că Steaua va spulbera Ujpest Budapesta, în turul al II-lea preliminar al Europa League. Patronul grupării din Bulevardul Ghencea crede că tot "roş-albaştrii" vor aduna cele mai multe puncte pe plan internaţional, ca şi în sezoanele precedente. "Fericit am fost de mic, că am avut noroc şi sănătate. Acum sunt în ascensiune. Nu avem cum să avem emoţii. În primul rând, nu am auzit niciodată de Ujpest Budapesta. În al doilea rând, fotbalul unguresc nu se compară cu cel românesc. În al treilea rând, este o echipă care e pe locul doi, la nouă puncte de primul loc. Steaua o va spulbera, mai ales că e o echipă ungurească", este de părere Becali. 

Record de spectatori în sezonul 2008-2009 pe stadioanele din Germania.
Sezonul 2008/2009 din Germania a marcat un record de afluenţă pe stadioane, cu aproape 17,6 milioane de spectatori asistând la partidele din primele două ligii, a anunţat Liga de Fotbal (DFL). Este al optulea record consecutiv înregistrat pe arenele germane, pe care pentru prima oară, la cele 306 partide jucate în acest sezon, s-a înregistrat o medie mai mare de 40.000 de spectatorii la fiecare joc (42.000). "Suntem mândri că fotbalul profesionist german este cel care atrage cei mai mulţi spectatori din lume. O competiţie pasionantă pe stadioane moderne şi sigure, cu cele mai ieftine locuri din Europa, acestea sunt cheile succesului", a precizat unul dintre conducătorii DFL, Christian Müller, citat de ProSport.



TOP 10 goluri Ujpest

Sântmărtean vine la Steaua. Mijlocaşul care n-a înscris vreun gol în ultimii 5 ani va semna cu Steaua pe doi ani şi va avea un salariu de 120.000 de euro pe an. Cu doar câteva ore înainte ca echipa să se reunească, Gigi Becali a încercat să facă primul transfer al verii: Lucian Sânmărtean, mijlocaşul ofensiv al Gloriei Bistriţa. Patronul Stelei a aflat de la vărul său, Ioan Becali, că Sânmărtean are o clauză de doar 50.000 de euro. "O voi plăti imediat, e o sumă mică", a declarat Becali, lucru confirmat imediat şi de Jean Pădureanu, scrie Gazeta Sporturilor.

Jean Claude Dassier este noul preşedinte al lui Marseille. Jean Claude Dassier a fost numit, luni, în funcţia de preşedinte al clubului Olympique Marseille, a anunţat Vincent Laburne, purtătorul de cuvânt al acţionarului grupării din Ligue 1, Robert Louis-Dreyfus. Dassier, în vârstă de 67 de ani, a semnat o înţelegere valabilă pe trei ani cu gruparea din Marsilia. Numirea sa in aceasta functie era asteptata de vineri, atunci cand Dassier a facut publica intentia de a veni la Olympique Marseille, anunţă Sport.ro.

Pancu: "Mutu ar putea deveni un idol la Besiktas". Daniel Pancu s-a declarat entuziasmat de un posibil transfer al lui Mutu în Turcia. Fostul jucător al lui Besiktas crede că acest transfer ar fi un pas înainte pentru Mutu pentru că va avea posibilitatea să joace pentru "un oraş şi o echipă cu adevărat splendidă." "Românii sunt doarte iubiţi şi respectaţi în Turcia. Ar fi un pas important în cariera lui Mutu. Va putea deveni un adevărat idol într-un oraş şi la o echipă cu adevărat splendidă. Îmi doresc într-adevăr să îl văd pe Mutu în tricoul lui Besiktas.", a declarat Pancu, citat de ProSport.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite