VIDEO Premierul rus Vladimir Putin, personaj în "Family Guy"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Premierul rus Vladimir Putin, personaj în "Family Guy"
VIDEO Premierul rus Vladimir Putin, personaj în "Family Guy"

Premierul Vladimir Putin a devenit personaj într-un serial de animaţie, care urmăreşte aventurile familiei Griffin, potrivit cotidianului Russia Today. Oficialul rus apare într-unul dintre episoadele cunoscutului serial american "Family Guy". 

În episodul cu pricina, copilul Stewie şi câinele său Brian se trezesc în capitala rusă, unde sunt arestaţi, în timp ce se uită miraţi la urşii pe biciclete care apar pe stradă.

Ei sunt consideraţi spioni americani şi transportaţi cu un vapor pe râul Moscova la cabinetul de la Kremlin al şefului guvernului rus.

Putin este un personaj inventiv, plin de surprize. El scoate din buzunar un nunceak pe care îl transformă în umeraş pentru balonzaidul său, apoi trage în perete dintr-o arbaletă pentru a-şi atârna cravata, îşi aprinde ţigara de la un automat Kalaşnikov, folosit pe post de brichetă. În cabinetul său atârnă portrete cu Lenin şi Stalin.



Stewie şi Brian se sperie de fiecare dată când Putin pune mâna pe armă, dar el se oferă să-i ajute.

Aceasta nu este prima sa apariţi într-un desen animat. În perioada când se afla la conducerea Rusiei, Putin a apărut într-un episod din South Park.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite