VIDEO Va reveni J.R. pe micile ecrane?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Va reveni J.R. pe micile ecrane?
VIDEO Va reveni J.R. pe micile ecrane?

Unul dintre cele mai de succes seriale din istoria televiziunii, „Dallas“, s-ar putea întoarce pe micile ecrane, pe postul american TNT. J.R., Sue Ellen, Bobby şi Pamela, eroii din „Dallas“, s-ar putea reuni pentru a filma o continuare a serialului care a fost un adevărat fenomen în anii ’80-’90.

Citiţi şi:


Studiourile Warner Bros se gândesc la o continuare a serialului de televiziune Dallas, potrivit cotidianului american „The New York Times“.

Noua producţie ar urma să fie transmisă pe TNT şi va avea în prim-plan noua generaţie a bogatei familii Ewing, pe John Ross, fiul lui J.R. şi al lui Sue Ellen şi pe Christopher, copilul adoptat de Bobby şi de Pamela.

Adaptare pentru marele ecran

Potrivit unui producător şi unui agent care se ocupă de proiect, o parte dintre actorii seriei originale au fost contactaţi pentru a apărea în continuarea filmului.

Mai exact, este vorba despre Larry Hagman (J.R. Ewing), care interpreta rolul unui magnat al petrolului, băiatul rău din serial, de Patrick Duffy (Bobby Ewing), fratele mai tânăr al lui J.R., şi de Linda Gray (Sue Ellen Ewing), soţia alcoolică a lui J.R..

Până acum însă, purtătorii de cuvânt de la Warner Bros şi TNT au refuzat să comenteze informaţiile apărute în presa americană.

Serialul Dallas a fost difuzat timp de 13 sezoane, între 1978 şi 1991, având audienţe record în întreaga lume. Astfel, milioane de telespectatori au urmărit viaţa plină de aventuri a baronului petrolului, J.R. Ewing, într-o poveste despre bogăţie, sex, intrigi şi luptă pentru putere.

După succesul înregistrat, producătorii au realizat şi mai multe filme de televiziune, care i-au avut în prim‑plan pe actorii din serial. Este vorba despre  „J.R. se întoarce“, „Dallas: ultima confruntare“ şi de „Dallas, după 20 de ani“. 

Totuşi, nu este pentru prima oară când se încearcă o continuare a serialului care a produs o adevărată isterie în întreaga lume. 20th Century Fox a vrut chiar să facă o adaptare pentru marele ecran, însă dorinţa producătorilor s-a stins în 2007.

În replică, aceştia susţin că nu au renunţat la idee şi că în prezent încă lucrează la scenariu, dar nu pot să spună exact data când filmul va apărea pe ecrane. Rolul lui J.R. din acest film i-a fost propus lui John Travolta, care a renunţat din cauza bugetului scăzut. În plus, tot un rol principal i-a fost oferit şi cântăreţei Jennifer Lopez.



Revenire sub semn de întrebare

Serialul este celebru pentru episodul „Cine l-a împuşcat pe J.R.?“, al doilea cel mai vizionat episod dintr-un serial din istoria televiziunii, după cel final din M.A.S.H. Interesul de a vedea cine l-a împuşcat pe J.R. a fost atât de puternic, încât parlamentarii turci au înterupt şedinţa pentru a-l viziona.

Dacă Dallas va reveni pe micile ecrane rămâne de văzut, la fel şi dacă acesta se va bucura de succes. Dacă serialul Beverly Hills este acum la cel de-al doilea sezon pe postul de televiziune american CW, Melrose Place a început să aibă probleme încă de la primele episoade după revenire. 

Eroii care au făcut istorie

image

J.R. Ewing (Larry Hagman) a fost unul dintre cele mai cunoscute personaje din televiziune, un milionar lipsit de scrupule. Cliff Barnes (Ken Kercheval) era cel mai mare duşman al lui J.R.

Bobby (Patrick Duffy - foto) era fratele mai mic al lui J.R. A fost ucis în serial, apoi, la cererea publicului, a fost reintrodus după schimbarea scenariului.

Lucy Ewing (Charlene Tilton) a fost unul dintre cele mai populare personaje. Sue Ellen (Linda Grey) a interpretat în serial rolul soţiei abuzate, care a devenit, ulterior, alcoolică. Pamela (Victoria Principal) juca rolul soţiei lui Bobby.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite