VIDEO Bine aţi venit la Woodstock!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Bine aţi venit la Woodstock!
VIDEO Bine aţi venit la Woodstock!

Pelicula regizată de Ang Lee va fi lansată astăzi în cinematografele din România. Filmul „Bine aţi venit la Woodstock!“ se bazează pe memoriile lui Elliot Tiber, recepţionist la un motel, care, fără să îşi dea seama, a sporit faima festivalului.

Elliot Tiber (Demetri Martin) nu este de fapt recepţionist, ci designer de interior în cartierul newyorkez Greenwich Village şi activist pentru drepturile comunităţii gay. El se întoarce în oraşul natal pentru a-şi ajuta familia ajunsă în pragul falimentului cu motelul dărăpănat El Monaco.

După ce Elliot află că un festival şi-a pierdut autorizaţia de funcţionare într-un orăşel din apropiere, tânărul îl sună pe producătorul Michael Lang (Jonathan Groff) şi le oferă organizatorilor cazare la motelul familiei sale. În acelaşi timp, protagonistul îi face cunoştinţă lui Lang cu proprietarul unei ferme, Max Vasgur (Eugene Levy), care va găzdui festivalul Woodstock, intrat deja în istoria muzicii. Regizorul Ang Lee a fost premiat cu Oscar pentru filmul „Brokeback Mountain: O iubire secretă“.

El a mai luat Oscarul pentru film străin datorită spectacolului de arte marţiale din „Tigru şi dragon“, dar şi premiul BAFTA pentru „Raţiune şi simţire“. Pelicula „Bine aţi venit la Woodstock!“ („Taking Woodstock“) a fost prezentată publicului în competiţia oficială de la Cannes de anul acesta.

Un alt atu al peliculei este distribuţia, care include şi actori tineri, foarte talentaţi, dar şi interpreţi deja consacraţi.

Distribuţie valoroasă

Tânărul Emile Hirsch a devenit cunoscut datorită rolului principal din „Into the Wild“, regizat de Sean Penn, dar şi datorită apariţiei în filmul „Milk“. Eugene Levy este cunoscut mai ales pentru rolul tatălui simpatic şi înţelegător din seria „Plăcinta americană“. Alţi actori deja consacraţi sunt Liev Schreiber, în rolul unui travestit, şi Imelda Staunton, care o joacă pe mama lui Elliot.

Un film despre festivalul-eveniment nu ar fi posibil fără o coloană sonoră cu muzică din perioada respectivă, iar în „Bine aţi venit la Woodstock!“ se pot auzi piese ale anilor ’60 interpretate de formaţiile The Grateful Dead, The Doors şi Jefferson Airplane.

Pe scurt, despre film

- Regizor: Ang Lee
- Gen: biografic, dramă
- Distribuţie: Demetri Martin, Emile Hirsch, Eugene Levy, Liev Schreiber
- Program la cinema: Rulează astăzi în Bucureşti la Hollywood Multiplex: 15.00, 17.30, 20.00 şi la Movieplex Cinema: 15.15, 19.30, 21.45.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite