VIDEO Femeile îi vin de hac lui Silvio Berlusconi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezvăluirile făcute de mai multe dame de companie zguduie din temelii clasa politică italiană. „Il Cavaliere“ se află din nou în mijlocul unui scandal din cauza unor petreceri cu presupuse prostituate de lux, unde s-ar fi consumat şi droguri.

De data aceasta, acuzaţiile referitoare la escapadele şi petrecerile organizate în reşedinţele din Roma şi din Sardinia ale premierului italian au şi o latură penală, dat fiind că este vorba de o anchetă derulată de Procuratura din Bari. Aceasta verifică acuzaţiile conform cărora tinerele femei participante la petreceri se prostituau, fiind plătite să-şi petreacă noaptea cu Silvio Berlusconi, premierul italian în vârstă de 73 de ani.

Mai citiţi şi:


“Am primit 2.000 de euro să rămân peste noapte la vila lui Berlusconi”
VIDEO Berlusconi dă în judecată "El Pais", după publicarea unor fotografii cu femei goale la vila sa
Silvio Berlusconi, atacat de nevastă
„Afacerea Noemi“ îi dăunează lui Berlusconi


„Cutremurul“ a fost declanşat de afirmaţiile făcute într-un interviu acordat cotidianului „Corriere della sera“ de către Patrizia D’Addario (42 de ani), candidată pe lista de consilieri comunali ai partidului lui Berlusconi la alegerile locale. Ea a declarat că „a fost răsplătită“ cu această candidatură pentru că a mers la două petreceri organizate la vilele din Roma şi din Sardinia ale lui Berlusconi şi a acceptat o dată solicitarea acestuia de a rămâne peste noapte.

Mai multe mărturii

În vizorul procurorilor din Bari au intrat şi fraţii Giampaolo şi Claudio Tarantini, patronii firmei „Technospital“, care au şi ei o vilă în Sardinia, în apropierea reşedinţei premierului italian. Conform declaraţiilor Patriziei, Giampaolo Tarantini, 35 de ani, i-a propus, în toamna anului trecut, să ia parte la o petrecere la vila din Roma a lui Berlusconi, urmând să fie plătită cu 2.000 de euro. A primit doar jumătate, pentru că nu a rămas „până la sfârşit“.

A doua oară a fost când s-au sărbătorit alegerile prezidenţiale din SUA şi a rămas toată noaptea, la cererea expresă a premierului italian. Afirmaţiile femeii sunt confirmate de mărturiile altor trei tinere, care au declarat că au primit bani de la Tarantini pentru a participa la petrecerile respective. Ele au mai precizat că, printre oaspeţi, s-au aflat şi membri cunoscuţi ai partidului Poporul Libertăţii, şi că s-ar fi consumat şi droguri.

Patrizia D’Addario, între magie şi politică

Presa italiană dezvăluie amănunte din viaţa celei ce a fost deja supranumită „Noemi din Bari“ (aluzie la Noemi Letizia, tânăra de 18 ani din cauza căreia soţia lui Berlusconi, Veronica Lario, a înaintat divorţul la începutul lunii mai).

Patrizia D’Addario (pe numele adevărat Patrizia Brummel), fost model, fostă starletă de televiziune, este administratoarea unei societăţi de producţie cinematografică. În afară de „încercările“ din lumea actoriei, ea a lucrat o perioadă şi ca asistent de iluzionist, susţinând că a colaborat cu celebrul David Copperfield, cu care ar fi avut şi o scurtă relaţie. După ce a devenit „escortă de lux“, a pozat pentru un calendar sexy, ale cărui imagini au fost prezentate şi de presa din Peninsulă.

Cotidianul de inspiraţie catolică „Avvenire“ l-a somat pe Silvio Berlusconi, într-un editorial recent, „să răspundă opiniei publice“, clarificând semnele de întrebare „care nu vin doar din partea adversarilor politici“. Berlusconi s-a mulţumit să spună că „încă o dată ziarele sunt pline de mizerii şi de minciuni“ şi că va continua să muncească „pentru binele ţării“.

Liderul italian s-a căsătorit prima dată, în 1956, cu Carla Elvira Dall’Oglio, cu care are doi copii.

În 1980, Berlusconi a făcut publică relaţia sa cu actriţa Veronica Lario, care i-a făcut la rândul său trei copii. În mai 2009, Veronica Lario a înaintat actele pentru divorţ, susţinând că nu poate sta cu un bărbat care “frecventează minorele”.

Pretenţii vestimentare

Patrizia D’Addario şi „colegele“ ei au relatat Procuraturii din Bari că Giampaolo Tarantini le-a cerut ca la petrecerile lui Berlusconi să vină îmbrăcate în haine sobre, elegante, şi fardate discret.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite