VIDEO Andrei Tinu a fost muşcat de viperă în timpul unei demonstraţii, la cerera unor reporteri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Tinu (Sursa foto: Facebook)
Andrei Tinu (Sursa foto: Facebook)

Andrei Tinu a fost muşcat de o viperă, sâmbătă dimineaţă, în timpul unui reportaj pe care televiziunea RTV o făcea despre ferma sa. El a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca şi a suferit deja o intervenţie chirurgicală.

Incidentul, care a avut loc sambata dimineata, la ferma de vipere pe care Andrei Tinu o detine impreuna cu prietenii, in judetul Giurgiu, a fost surprins de o echipa a televiziunii RTV.

Fiul fostului jurnalist s-a deplasat in judetul Giurgiu, la ferma de vipere pe care o detine impreuna cu prietenii lui, pentru a filma cu cei de la RTV un reportaj. Andrei Tinu a încercat să arate camerei cum se "mulge" o viperă de venin, apucând-o cu mâna după ce o ţinuse imobilizată cu o unealta. Vipera s-a intors dintrodata si l-a muscat de mână.

Camera a surprins momentul (vezi aici video).

Tânărul şi-a deschis o crescătorie de vipere împreună cu mai mulţi prieteni. Veninul recoltat este folosit în industria medicală şi poate ajunge la un preţ de 2.000 de euro pe gram.
Veninul viperei cu corn poate ucide un om în cateva ore dacă, nu este administrat de urgenţă serul anti-viperin.

Afacerea cu ferma de vipere a lui Andrei Tinu este în localitatea Lunca Dunării din judeţul Giurgiu. Fiul celebrului ziarist Dumitru Tinu, împreuna cu patru prieteni au deschis o crescătorie de vipere cu corn. Este un business profitabil, dar riscant în acelaşi timp, deoarece se lucrează cu venin.

Ferma lui Andrei Tinu este situată în anexa unui institut de cercetare şi se întinde pe o suprafaţă de patru camere. Crescătoria de viperele necesită amenajări şi condiţii speciale. Este nevoie de o temperatură de 25 de grade Celsius constantă şi acvarii umplute cu pamant, pietre şi nisip. Un exemplar costă 300 de euro. Preţul pentru 2-3 mililitri de venin este curprins între 500 şi 2.000 de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite