VIDEO Adrian Năstase: O alianţă între PSD-PNL depinde de nivelul de inteligenţă al partidelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, crede într-o alianţă între partidul său şi Partidul Naţional Liberal.

Formarea acestei alianţe depinde însă de înţelepciunea liderilor celor două formaţiuni, a declarat Năstase, la emisunea "Ora de foc" de la Realitatea TV. El a evitat, totuşi, să spună pentru ce funcţie l-ar îndemna să candideze pe preşedintele PSD, Victor Ponta, în cazul unei înţelegeri cu liberalii.

Întrebat despre alianţa PNL - PSD, Adrian Năstase a declarat "Depinde de nivelul de inteligenţă pe care îl vom dovedi. Şi unii, şi alţii. Este foarte clar că separat nu vom reuşi. Pentru o astfel de alianţă este nevoie de înţelepciunea unui proiect comun. Înţelepciunea le va veni din propria experienţă".

Adrian Năstase a vorbit şi despre soluţiile pentru ieşirea României din recesiune.

"Prima măsură ar fi suspendarea lui Traian Băsescu şi apoi, a doua măsură, demiterea Guvernului. Eu vorbesc foarte serios. Începem cu aceste măsuri şi atunci putem să le punem în aplicare pe celelalte, pentru că altfel nu o să facem decât să ascultăm conferinţele de presă ale lui Băsescu şi conversaţiile stupide pe care le poartă în ţară şi în străinătate", a declarat Adrian Năstase.

Întrebat spre ce l-ar sfătui pe Victor Ponta să candideze, spre preşedinţie sau spre funcţia de premier, Năstase a spus " Şi Perez, pentru care am o foarte mare admiraţie, când avea de răspuns la o astfel de întrebare, o cita pe mama lui, care spunea:  să dea Dumnezeu să avem o astfel de problemă".

Nu vreau să dau niciodată răspunsuri la întrebări care nu se pun cu adevărat", a adăugat Năstase.

VIDEO

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite