Zicu la Urziceni pentru 1 milion de euro - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre plecarea lui Ianis Zicu la Unirea Urziceni, transferarea lui Boris Mijatovici sau şansele lui Romeo Surdu de titularizare. Printre alte subiecte, România a câştigat Turneul Internaţional Cupa României 2009 la polo, iar Favalli şi-a prelungit contractul cu Milan.


Zicu la Urziceni pentru 1 milion de euro.

Ianis Zicu vrea să devină lup din câine şi chiar se pregăteşte de Liga Campionilor. A bătut palma cu Urziceniul lui Dan Petrescu. Rămâne ca şi Dinamo să accepte oferta de 1 milion de euro pe care Bucşaru i-o va face lui Borcea. La Dinamo, Zicu a avut parte numai de ghinioane - în doi ani de zile n-a fost bun de joc decât o jumătate de sezon şi ar vrea să plece. Nu neapărat pentru bani - Urziceniul îi scade salariul la jumătate - ii va da doar 200 de mii de euro, anunţă Sport.ro.

Boris Mijatovici, la Unirea Urziceni. Unirea l-a transferat pe Boris Mijatovici, fundaşul central al echipei Rudar Velenje. Deşi pentru centrul apărării campioanei se bat în prezent Galamaz, Bruno Fernandes şi Mehmedovici, Dan Petrescu ţine să abordeze Liga Campionilor cu câte doi jucători pe fiecare post. Astfel, managerul general Mihai Stoica a fost cel însărcinat cu identificarea unui al patrulea fundaş central, care să-l poată înlocui cu succes din iarnă pe vreunul dintre cei trei. Cum reţeta este aceeaşi, adică jucători tineri şi ieftini, Mihai Stoica s-a oprit asupra lui Boris Mijatovici, fundaşul central al lui Rudar Velenje, echipă care a încheiat campionatul Sloveniei pe locul al treilea, scrie ProSport.

Romeo Surdu, asul lui Bergodi. Alungat la FC Braşov sezonul trecut, atacantul le-a demonstrat celor din Ghencea că s-au pripit lăsândul-l să plece atât de uşor. Cristiano Bergodi vrea să îl reinventeze pe Romeo Surdu (25 de ani). Jucător care sub mandatul său la CFR a fost unul dintre stâlpii de rezistenţă ai echipei. În noua echipă a Stelei, pe care încearcă să o schiţeze în cantonamentul din Austria, tehnicianul italian îl consideră pe Surdu un om care se bate cu şanse mari la titularizare, potrivit Gazeta Sporturilor.

România a câştigat Turneul Internaţional Cupa României 2009. Naţionala României de polo a câştigat, duminică, Turneul Internaţional Cupa României 2009, disputat la Bucureşti, dupa ce a învins reprezentativa Germaniei cu scorul de 8-7 (0-0, 3-2, 2-3, 3-2) şi a acumulat 3 victorii din 3 meciuri, conform site-ului oficial al competiţiei. România a disputat în cadrul acestui turneu trei meciuri şi s-a impus în toate, potrivit Sport Total FM.

La 37 de ani, Favalli şi-a prelungit contractul.
Deşi Galliani a anunţat că va încerca să creeze un nou Milan, bazat pe sânge proaspăt şi foame de glorie, rossonerii i-au prelungit pe încă un sezon contractul experimentatului fundaş, Giuseppe Favalli. Contractul fostului fotbalist al lui Lazio expira la sfârşitul acestei luni, dar milanezii i-au propus o prelungire până în vara lui 2010.Vorbele lui Moggi, care-l acuza pe Galliani că face exact contrariul a ceea ce declară, prind tot mai mult contur acum după ce AC Milan a renunţat la achiziţionarea tânărului Aly Cissokho de la Porto în favoarea prelungirii contractului lui Favalli, potrivit ProSport.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite