Unirea Urziceni şi-a găsit portar în Brazilia - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unirea Urziceni şi-a găsit portar în Brazilia - Revista presei sportive
Unirea Urziceni şi-a găsit portar în Brazilia - Revista presei sportive

Presa sportiva de astăzi scrie despre noul portar al Unirii Urziceni, incidentul cu Adrian Mititelu sau reacţia lui Argăseală faţă de accidentul lui Petre Marin. Printre alte subiecte, Barcelona intenţionează să facă rost de propriul CR10, iar Cristin Ţopescu îi urează La Mulţi Ani Simonei Amânar.


Unirea Urziceni şi-a găsit portar în Brazilia.

Cu doi portari din trei accidentaţi, Unirea Urziceni îl va transfera astăzi pe Antonio Alexandre Villa, jucător pe care îl are în probe de câteva săptămâni. Villa are 25 de ani şi a evoluat ultima dată pentru Noroeste Bauru, o grupare din Sao Paolo, acum în Divizia C. Interesant este că Bauru este clubul care l-a format pe "regele" Pele şi la care a mai jucat în anii 70 celebrul Jairzinho. Cu cei doi în echipă, Brazilia a câştigat Cupa Mondială din Mexic 70, scrie ProSport.

Mititelu a jurat pe o icoană, apoi a leşinat. Mititelu a ajuns la spital zilele trecute imediat după ce a jurat în faţa liderilor de galerie că ultimele două meciuri din sezonul trecut n-au fost blaturi. Scene incredibile săptămâna trecută la restaurantul craiovean Periniţa, acolo unde Adrian Mititelu s-a întâlnit cu reprezentanţii galeriei alb-albastre. Unul dintre cei prezenţi la discuţii a povestit pentru Gazeta Sporturilor ce s-a petrecut în local.

Argăseală îl ceartă pe Stoichiţă. Luna de miere a lui Stoichiţă în Ghencea s-a terminat. Accidentarea lui Petre Marin l-a supărat pe preşedintele Argăseală, care i-as scos vinovaţi pe antrenori. "Petre are 36 de ani, nu ar fi trebuit să fie forţat la fiecare meci!", spune Argăseală, anunţă GSP TV.

Cum are de gând Barcelona să facă rost de propriul CR10.
Barcelona a găsit modalitatea de a-şi procura şi ea un CR10! Dacă în această vară, Barca a stat la cutie în ceea ce priveşte marile transferuri, la anul Laporta are deja un plan bine pus la punct: Cesc şi Robinho pe Camp Nou. La 22 de ani, Fabgregas este căpitan la Arsenal şi unul dintre cei mai importanţi jucători din Premier League. Laporta trebuie să facă tot posibilul pentru a-l aduce pe Fabregas înapoi pe Camp Nou, mai ales că la Barcelona se apropie alegerile, potrivit Sport.ro.

Cristian Ţopescu: "La Mulţi Ani, Simona Amânar!". Senior editorul Sport Total FM, Cristian Ţopescu, a vorbit despre multipla campioană olimpică la gimnastică, Simona Amânar, care sărbătorit ieri implinirea vârstea de 30 de ani. Sport Total FM împreună cu senior editorul Cristian Ţopescu urează campioanei olimpice Simona Amânar, un călduros La Mulţi Ani!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite