Urmaşa lui Onassis mănâncă din gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olga Onassis a fost surprinsă cotrobăind prin resturile menajere (Foto: britanica.com)
Olga Onassis a fost surprinsă cotrobăind prin resturile menajere (Foto: britanica.com)

Deşi era moştenitoare în acte, Olga Onassis nu mai vede un sfanţ de la rudele ei

Te aşteptai s-o vezi într-o vilă somptuoasă, cu o ţigară scumpă în colţul gurii, sorbind dintr-un coniac vechi de peste 100 de ani.

Ei bine, una dintre moştenitoarele clanului Onassis trăieşte din ce găseşte prin gunoaiele unei biserici din Atena. Din cauza rudelor ei actuale şi a crizei financiare, banii pe care îi primea ca moştenire, 300 de euro lunar, s-au dus pe apa sâmbetei. Olga Onassis, care are 90 de ani şi este nevasta vărului primar al magnatului, Georgios, spune că nu au interesat-o niciodată banii, dar că acum nu mai are ce mânca.

"Nu mai primesc nimic de la familie. Am nevoie de strictul necesar pentru a reuşi să supravieţuiesc un an-doi, cât o mai vrea Dumnezeu, Nu pot să cred ce s-a ajuns cu ţara mea".

Aristotel Onassis a hotărât, după ce devenise cel mai bogat om de pe planetă, ca nici una dintre rudele sale apropiate să nu muncească, ci să se bucure de luxul pe care el li-l "livra".

Magnatul Marco Aristotel Onassis, denumit şi "Grecul de Aur", a fost cel mai bogat om din secolul XX. A fost căsătorit cu două dintre cele mai frumoase femei ale vremii : Tina Livanos şi Jackie Kennedy.

Cine a fost Onassis

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite