Ura şi la chef!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o scurtă baie de mulţime, Emil Boc a plecat din Piaţa Avram Iancu, pe contrasens, spre un local unde a petrecut alături de apropiaţi

Premierul Emil Boc şi-a făcut Revelionul la Cluj, la fel cum a procedat de fiecare dată în ultimii ani, de când este primar al oraşului. Boc a apărut la miezul nopţii din clădirea Operei Române, alături de soţia Oana şi fetiţele Patricia şi Cezara. L-au urmat pe scenă senatorul Mihai Hărdău, preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, şi deputatul Daniel Buda cu soţiile, alături de apropiaţi din partid şi consilieri personali.
Înainte de numărătoare inversă şi focul de artificii, Boc le-a mulţumit celor prezenţi pentru sprijinul şi încrederea acordate la realegerea în funcţia de primar. „Vreau să vă mulţumesc pentru că în aceşti ani am reuşit împreună să schimbăm faţa Clujului, să facem din acest municipiu, drag nouă, unul european, cu care să ne mândrim în ţară şi în străinătate”. Primarul le-a mai destăinuit clujenilor că se desparte cu greu de ei. „Vreau să vă spun un lucru de suflet: n-aş fi ajuns unde sunt dacă n-ar fi fost sprijinul şi încrederea dumneavoastră, pentru care vă mulţumesc. Vreau să vă asigur că veţi fi de fiecare dată în sufletul meu şi că nu vă voi uita niciodată”. În aplauzele mulţimii, primarul încă în funcţie a mai spus: „Clujul, cu toate problemele lui, va fi în continuare printre priorităţile mele şi în sufletul meu”.

Baie scurtă de mulţime

După repriza de artificii, Boc a încercat să facă o baie de mulţime, conform obiceiului din anii anteriori. De această dată, însă, mişcarea i-a fost limitată de gărzile de corp, care l-au readus lângă scenă, chiar în momentul în care îşi făcea apariţia solista Samantha Fox. După baia de mulţime, premierul a declarat presei că în eşalonul al doilea din Guvern vor mai ajunge clujeni, pe lângă Vasile Puşcaş. „Avem nevoie de expertiza clujenilor”, a spus Boc, fără a da nume.
Apoi, el s-a urcat într-un Volkswagen Touareg, parcat în dreptul Curţii de Apel. Maşina premierului, escortată de cele ale SPP, a demarat în trombă pe contrasens, sub privirile îngăduitoare ale poliţiştilor, spre Piaţa Cipariu şi apoi pe Calea Turzii. Aici, la Restaurantul Meridian, deţinut de Ioan Morar, şeful Direcţiei Silvice, Emil Boc a petrecut noaptea de Revelion alături de apropiaţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite