United 93 decolează pe ecrane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

pasagerilor, echipajului şi a controlorilor de zbor care au privit cu groază cum avionul United Airlines 93 a devenit cel de-al patrulea avion deturnat pe 11 septembrie 2001. Realizatorii filmului

pasagerilor, echipajului şi a controlorilor de zbor care au privit cu groază cum avionul United Airlines 93 a devenit cel de-al patrulea avion deturnat pe 11 septembrie 2001.
Realizatorii filmului care are premiera astăzi pe ecranele româneşti au cercetat evenimentele din acea zi, relatând povestea unui singur zbor şi a câtorva oameni obişnuiţi: oameni de afaceri, soţi, bunici, studenţi şi mulţi alţii care se îndreptau spre San Francisco la bordul unui Boeing 757. "Nu este un film cu personaje principale. Tot ce am făcut a fost să alegem patruzeci de oameni care s-au adunat la aeroport pentru o călătorie cu avionul, să-i urmărim urcând în avion, începând călătoria de 90 de minute în timp real", spune regizorul. Greengras şi cercetătorii lui au apelat la o multitudine de surse, printre care şi nenumărate ore de interviuri faţă în faţă cu familiile celor patruzeci de pasageri şi ale echipajului, controlori de zbor şi personal militar şi civil. Au fost extrase informaţii importante din aceste interviuri, alături de alte detalii preluate din înregistrările zborului şi înregistrările publice. Din distribuţie fac parte Christian Clemenson, Lewis Alsamari, JJ Johnson.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite