Ungurii promovează turismul la Sovata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre miile de oferte turistice pentru sezonul Sărbătorilor de iarnă, prezentate în cadrul Târgului Internaţional de Turism, de la Romexpo, unul dintre cele mai atractive pachete de servicii

Printre miile de oferte turistice pentru sezonul Sărbătorilor de iarnă, prezentate în cadrul Târgului Internaţional de Turism, de la Romexpo, unul dintre cele mai atractive pachete de servicii este promovat la standul maghiar de turism. Nu este vorba despre Budapesta sau Lacul Balaton, ci de Sovata, renumita staţiune balneară permanentă din România.
Atraşi de ospitalitatea gazdelor standului unguresc, românii se înghesuiau ieri, în cea de-a doua zi a târgului, care rămâne deschis până mâine, la ofertele acestora, ocolind megastandul Agenţiei Naţionale de Turism Românesc. Diferenţa o face şi de această dată interesul faţă de potenţialii clienţi, care nu îndrăzneau să le deranjeze pe cele două doamne-funcţionar, preocupate mai degrabă de o mică bârfă, alegând marfa vecinilor maghiari.
300 de lei, Crăciunul la Sovata
Pachetul pentru cei care vor să-şi petreacă sărbătoarea Crăciunului la hotelurile din Sovata este variată, iar preţurile, pentru aproape toate bugetele. Cinci nopţi la hotelul Danubius Health Spa Resort Sovata, de trei stele, inclus mic dejun, două mese principale/zi, două mese festive, folosirea nelimitată a bazinului cu apă sărată, a piscinei, jacuzzi şi a saunei costă 900 de lei/persoană. Aceeaşi ofertă este şi la demipensiune, unde preţul scade până la 760 de lei.
Una dintre cele mai ieftine oferte de Crăciun în oraşul balneoclimateric din judeţul Mureş ajunge până la 300 de lei. În această sumă puteţi petrece patru nopţi la hotelul Făget, unde aveţi inclus mic dejun, o masă principală/zi, două mese festive şi taxa balneară.
Revelion şi "O săptămână de refacere" la Praid
Tot în regiunea Ardeal, la doar câţiva kilometri de Sovata, Praidul este o destinaţie relaxantă, distractivă şi ieftină. În perioada 1 octombrie 2006-30 aprilie 2007, puteţi alege "o săptămână de refacere", un pachet de servicii turistice special, care include şase nopţi cazare în pensiuni de 1, 2 sau 3 margarete, cu mic dejun în fiecare dimineaţă la restaurantul Casa Telegdy, unde se mănâncă preparate după bucătăria secuiască şi ardelenească, plus un tratament balnear în Salina. Preţurile variază în funcţie de margarete, de la 185 de lei la 300 de lei, iar oferta nu este valabilă pe perioada Sărbătorilor de iarnă. Revelionul la pensiunile din Praid poate ajunge de la 300 de lei la 1.600 de lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite