Ungureanu i-a propus lui Vinţan să vină la Guvern, însă aceasta a refuzat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corina Vinţan, fost purtător de cuvânt la Ministerul de Externe când instituţia era condusă de Mihai Răzvan Ungureanu şi actual managing partner al companiei de consultanţă Links Associates, a declarat că i s-a propus să facă parte din echipa premierului, dar că va continua proiectul antreprenorial.

"Ca să pun capăt speculaţiilor apărute în presă, menţionez că am fost solicitată să revin într-o echipă condusă de Mihai Răzvan Ungureanu, de data aceasta din poziţia de premier, însă am considerat că în acest moment am o responsabilitate faţă de proiectul meu antreprenorial început acum 4 ani, pe care l-am dezvoltat cu multă trudă alături de cei 10 colegi ai mei, profesionişti desăvârşiţi", a declarat, aseară, Corina Vinţan.

Ea a amintit că, în prezent, conduce Links Associates, o companie care deţine în portofoliu 10 clienţi, unii dintre ei mari investitori cu operaţiuni la nivel mondial, relatează Mediafax.

"Îi mulţumesc premierului pentru încrederea acordată şi îl asigur de toată loialitatea mea. Pentru mine, noua postură a lui Mihai Răzvan Ungureanu reprezintă un nou început pentru România în care cred cu tărie ", a adăugat Vinţan.

În ceea ce priveşte purtătorul de cuvânt al Guvernului, Vinţan precizează că, aşa cum i-a spus şi premierului, recomandă pentru acest post o persoană cu o solidă pregătire economică şi cu o mare transparenţă faţă de mass-media.

Mai multe site-uri de presă au publicat anterior informaţia conform căreia Ioana Muntean va fi înlocuită în postul de purtător de cuvânt al Guvernului de către Corina Vinţan.

Surse oficiale au delarat, ieri, că Dan Suciu, redactor-şef al postului TV Money Channel, şi Ionuţ Stanimir, şef comunicare externă al BCR, sunt variantele premierului Ungureanu pentru postul de purtător de cuvânt al Guvernului, ei având deja discuţii pe această temă cu şeful Executivului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite