Fanii Stelei au provocat incidente în drum spre Ungaria - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii Stelei au provocat incidente în drum spre Ungaria - Revista presei sportive
Fanii Stelei au provocat incidente în drum spre Ungaria - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre incidentele provocate de fanii Stelei, debutul fotbalistului Krum Bibişkov sau prelungirea înţelegerii lui John Obi Mikel cu Chelsea. Printre alte subiecte, Lucescu a fost decorat în Ucraina, iar Ovidiu Petre intră abia cu Rapid.


Fanii Stelei au provocat incidente în drum spre Ungaria.

Jandarmii şi poliţiştii argeşeni au intervenit pentru calmarea unor suporteri stelişti, care se duc cu cinci autocare spre Ungaria la meciul de fotbal Ujpest -Steaua Bucureşti, după ce aceştia au oprit în localitatea Deduleşti şi nu au respectat indicaţiile forţelor de ordine, informează ProSport. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, la un moment dat, unii dintre suporteri au folosit câteva fumigene şi petarde, iar pentru calmarea spiritelor forţele de ordine au fost nevoite să tragă un foc de avertisment, cu o armă cu glonţ de cauciuc.

Bibişkov debutează în returul cu Ujpest. Bulgarul va fi trimis pe teren în partea secundă a meciului. Krum Bibişkov a profitat de suspendarea lui Kapetanos şi a făcut deplasarea cu echipa pentru returul cu Ujpest. Trecut pe lista UEFA pentru "dubla" cu echipa maghiară, atacantul bulgar de 27 de ani, transferat în această vară de la Litex Loveci, se pregăteşte pentru debutul său oficial în tricoul roş-albastru, scrie Gazeta Sporturilor.

John Obi Mikel, la Chelsea până în 2014.
Mijlocaşul nigerian John Obi Mikel şi-a prelungit până în vara anului 2014 înţelegerea pe care o avea cu gruparea Chelsea Londra, informează clubului din Premier League, pe site-ul oficial, citat de ProSport. "Viitoarea colaborare a mea cu noul antrenor Carlo Ancelotti se anunţă promiţătoare. Cred că între noi se stabileşte o bună relaţie de lucru", a declarat internaţionalul nigerian în vârstă de 22 de ani.

Lucescu, decorat în Ucraina. 
Mircea Lucescu se bucură de un mare respect şi în Ucraina, nu doar în România. Decorat de preşedintele României, Traian Băsescu, antrenorul român care a obţinut Cupa Uefa cu Şahtior Doneţk este de astăzi primul antrenor străin recompensat de ucrainieni cu titlul de antrenor emerit, anunţă GSP TV.

Ovidiu Petre intră abia cu Rapid. Ovidiu Petre va fi apt de joc pentru derby-ul rundei a 11-a, din octombrie. Recuperarea lui Ovidiu Petre decurge din ce în ce mai bine. Conform staff-ului medical al Stelei, mijlocaşul în vârstă de 27 de ani ar urma ca spre sfârşitul lunii octombrie să revină printre titularii lui Bergodi. "Ovidiu s-a pregătit în ultimele zile la stadion, totul decurge normal. Din câte au spus şi doctorii, în cel mult trei luni va fi apt de joc. Meniscul genunchiului drept, la care a suferit intervenţia chirurgicală, nu-l mai supără deloc", a spus preşedintele Valeriu Argăseală, citat de Gazeta Sporturilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite