Undă verde în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii vor putea circula, începând de sâmbătă dimineaţa, pe unda verde care va funcţiona pe direcţia Piaţa Lucian Blaga - strada Napoca - Bulevardul Eroilor - Bulevardul Dorobanţilor,

Clujenii vor putea circula, începând de sâmbătă dimineaţa, pe unda verde care va funcţiona pe direcţia Piaţa Lucian Blaga - strada Napoca - Bulevardul Eroilor - Bulevardul Dorobanţilor, până la Tribunal.

Anunţul a fost făcut, ieri, de către Emil Boc, primarul municipiului, care a mai anunţat că în paralel se va modifica circulaţia în Piaţa Lucian Blaga şi pe străzile din apropiere.

Astfel, pe strada Republicii se va institui sens unic la urcare dinspre Piaţa Lucian Blaga până la intersecţia cu strada Avram Iancu. Şi pe această din urmă stradă se va institui sens unic dinspre Republicii până la intersecţia cu strada Universităţii. Sens unic se va introduce şi pe strada Victor Babeş, la coborâre.

De la începutul săptămânii viitoare şoferii vor avea o altă "surpriză", având în vedere că va intra în vigoare hotărârea privind blocarea roţilor automobilelor parcate în zonele interzise.

Introducerea sistemului de undă verde va continua pe alte şase axe de circulaţie. În acelaşi timp se vor instala semafoare cu senzori la zece intersecţii izolate. Costul tuturor acestor lucrări se ridică la 1,6 milioane de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite