Un tir a derapat pe A1. Traficul a fost blocat timp de două ore!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tir a derapat, vineri-dimineaţă, la kilometrul 100 al Autostrăzii Bucureşti-Piteşti, accidentul blocând circulaţia pe un sens al A1.

UPDATE 9.45 Circulaţia rutieră pe sensul Bucureşti-Piteşti al Autostrăzii A1, blocată, vineri dimineaţă, la kilometrul 100, după ce un tir a derapat şi a ajuns de-a latul şoselei, a fost reluată, autotrenul fiind tractat şi scos în afara carosabilului.

Traficul pe sensul Bucureşti-Piteşti al Autostrăzii A1 a fost blocat în jurul orei 07.35, circulaţia fiind reluată după aproximativ două ore.

Potrivit reprezentanţilor Dispeceratului Poliţiei A1, rezervorul de motorină al tir-ului care a derapat s-a spart în momentul producerii accidentului, iar o parte din combustibil s-a scurs pe şosea, existând pericol de explozie.

La faţa locului au ajuns pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, care au intervenit pentru izolarea şi curăţarea zonei, iar tirul a fost scos în afara şoselei, fiind dus într-o parcare de la kilometrul 102.

Primele cercetări ale poliţiştilor arată că accidentul a fost provocat de neatenţia şoferului.

Sensul de mers spre Piteşti a fost blocat, vineri-dimineaţă, iar accidentul nu s-a soldat cu victime. Potrivit şefului Poliţiei Autostrăzi, Gheorghe Grigore, camionul a derapat pe o porţiune de zăpadă frământată.

Tirul a derapat în jurul orei 7.35, conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

În acest moment numai un drum naţional mai este închis în România, este vorba despre DN65A între Roşiorii de Vede şi Turnu Măgurele.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite