Ultima supărare a medicului sinucigaş: i se furase maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fost general de armată, doctorul epidemiolog Vasile Velea s-a sinucis, azi-dimineaţă, la Spitalul de Oftalmologie din Bucureşti.

Incidentul s-a petrecut chiar în spital, iar motivele sinuciderii nu sunt cunoscute. Prof. doctor Vasile Velea avea 64 de ani şi a fost general în armata română. La ora actuală poliţia efectuează cercetări.

UPDATE 12.50 Conform poliţiştilor, doctorul îşi plănuise în detaliu sinuciderea, deoarece acesta achitase deja banii pentru înmormântare. „La cavoul din Ghencea, lucrarea este deja plătită. Îmi cer iertare“ a scris medicul pe biletul de adio.

UPDATE 12.35 „Se vedea că este în depresie. Ieri stătea şi se uita pe geam, era trist. Am pierdut un coleg, lucra aici de cinci ani. I se furase şi maşina, dar nu ne aşteptam să facă aşa ceva“, a spus Monica Pop, directorul spitalului clinic de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti.

UPDATE 11.20 Pacienţii care au asistat la tragicul eveniment sunt şocaţi, nevenindu-le să creadă ce s-a întâmplat. „Eram la uşa cabinetului domnului doctor. A ieşit din cabinet, ne-a spus să intrăm pe rând la dânsul şi apoi a coborât scările. S-a aruncat dintre etajele şase şi şapte. O femeie care a văzut ce s-a întâmplat a suferit un atac de panică“, a spus unul dintre martori.

UPDATE 11.10 Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat pentru Adevărul că momentan încă nu ştie ce scria în biletul de adio al doctorului. „Medicul s-a aruncat de la etajul şapte şi a căzut pe platforma de la etajul unu al spitalului. Există un bilet, dar momentan nu avem informaţii referitoare la conţinutul său“, a spus Ciocan.

UPDATE 11.00 În biletul de adio, medicul sinucigaş nu şi-a motivat gestul, ci doar a precizat cum doreşte să fie înmormântat. „Pe bilet a scris doar cum vrea să fie înmormântat. Absolut nimic despre motivul sinuciderii. Era un doctor bun, nu ne aşteptam la aşa ceva“, a spus una dintre asistente.

Mai citiţi şi:

O pensionară şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se din balcon, de la etajul cinci

Târgu-Mureş: Sinucidere la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă

UPDATE 10.15  Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, pentru Mediafax, că medicul de la Spitalul de Oftalmologie s-a aruncat de la etajul şapte al unităţii sanitare în jurul orei 8.00, la faţa locului fiind anchetatori de la Secţia 1.

Ciocan a precizat că anchetatorii au găsit un bilet lăsat de medic înainte de a se arunca de la etaj. Vestea i-a surprins pe apropiaţii lui Vasile Velea, aceştia susţinând că medicul ar fi suferit o depresie.

Vasile Velea s-a aruncat de la etajul şapte al Spitalului de Oftalmologie. Doctorul Velea este unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti epidemiologi din ţară. Conform anchetatorilor, Vasile Velea a lăsat un bilet prin care a anunţat că se va arunca de la etajul şapte al clădirii.

Poliţiştii au fost alertaţi, miercuri, că un om în halat alb a căzut de la etajul şapte al spitalului. Sinuciderea nu este încă 100% confirmată, dar aceasta este acum cea mai posibilă cauză, spun poliţiştii. Ancheta este în plină desfăşurare.

Colegii medicului spun că nu-şi dau seama de ce doctorul Velea ar fi recursla un asemenea gest, mai ales că avea o viaţă de familie bună.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite