„Umorul nu provoacă reacţii adverse!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţea de la ora 21.00, „Mondenii“ fac show la Prima TV într-o nouă formulă. Personajele şi interpreţii se schimbă, umorul rămâne. Careul “Mondenilor” a pierdut un as, dar a câştigat experienţă şi un public fidel, care aşteaptă noul sezon.

Cu care invitaţi v-aţi simţit cel mai bine? Care dintre ei are stofă de actor de comedie?

Mirela Zeţa: Nu am făcut diferenţe între noi şi cei invitaţi. Până acum i-am avut invitaţi pe Oana Zăvoranu, Mihaela Rădulescu, Ernest şi Virgil Ianţu. Toţi s-au descurcat excelent în materie de actorie!

Angel Popescu: Fiind nou în echipa “Mondenii”, nu pot face comparaţii în acest sens. Am filmat până acum doar cu Virgil Ianţu, care mi se pare charismatic şi politalentat. Despre stofă, nu ştiu ce să zic, l-am văzut doar în blugi.

Mihai Bendeac: Secvenţele cu Oana Zăvoranu şi Prigoană au ieşit foarte bine, dar nu au putut fi difuzate din motive care nu ţin de noi. Ernest a fost profesionist, Mihaela Rădulescu e modestă şi talentată, iar Ianţu e pur şi simplu... Ianţu.

Andreea Grămoşteanu: Să faci comedie pură e dificil. Stofă de actor de comedie pot avea mulţi, dar pentru produsul finit ai nevoie de o croială bună, o cusătură fină  şi o purtare adecvată. Exemple în acest sens sunt  Mihaela Rădulescu şi Virgil Ianţu, care cereau şi căutau să respecte foarte bine indicaţiile regizorale.

Multă lume se întreabă: unde a dispărut Dragoş Stoica şi de ce?

Mirela Zeţa: Şi eu mă întreb încă.

Angel Popescu: Cum să dispară? Doamne fereşte! Dragoş e un actor foarte talentat, sigur va apărea în diverse proiecte. În legătură cu faptul că nu mai este membru al echipei “Mondenii”, eu ştiu doar că a fost vorba de o despărţire amiabilă.

Mihai Bendeac: E normal să se întrebe. Pentru mine este un capitol închis.

Andreea Grămoşteanu: Dragoş Stoica nu a dispărut… în viaţă există alegeri… Pur şi simplu, drumurile noastre s-au despărţit. Îi doresc să fie sănătos  şi să-l ajute Dumnezeu în tot ceea ce va face mai departe.

Cu ce personaj parodiat de voi aţi accepta să schimbaţi locul pentru o zi ... şi de ce?

Mirela Zeţa: Cu Împăratul Iulian, pentru că vreau să văd şi eu cum e să conduci o împărăţie.

Angel Popescu: Cu Al Pacino, desigur! Cum ar fi să-i pun pe jar pe producătorii hollywoodieni spunându-le că vreau să fac “Naşul 4” şi că, în caz contrar, mă retrag?!

Mihai Bendeac: Cu Băsescu! Ar fi o zi uluitoare în istoria României! Aş face lucruri senzaţionale!

Andreea Grămoşteanu: Cu toate… Aş înţelege mai bine psihologia lor şi mi-ar fi mai uşor la lucru!

V-aţi confruntat cu vreo “reacţie adversă” de la vreunul din personajele parodiate?

Mirela Zeţa: Nici urmă de conflict. Dar dacă cineva s-a supărat, nu pot să zic decât scuze! Încerc să fac oamenii să râdă mai des, asta mi-e meseria.

Angel Popescu: Nu, dar sper că aceia pe care-i parodiem au simţul umorului şi urmăresc “Mondenii”!

Mihai Bendeac: Ştefan Bănică nu-mi mai vorbeşte, de exemplu. Au mai fost “reacţii adverse”, dar nimic grav...

Andreea Grămoşteanu: Nu am avut parte de aşa ceva. Asta înseamnă că “ţintele” noastre au simţul umorului sau ignoranţa bine dezvoltate.

Mondenii au învăţat să tragă cu arcul

Andreea Grămoşteanu, Mirela Zeţa şi Mihai Bendeac au învăţat să tragă cu arcul pentru un episod din noul sezon. Deghizate în Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, fetele s-au luat la întrecere cu Fane jr, interpretat de Mihai şi, chiar dacă nu mai experimentaseră trasul cu arcul, s-au descurcat de minune. Episodul cu pricina va fi difuzat marţi, 7 octombrie, de la ora 21.00.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite