Ultimul drum al copilului torturat de asistenta maternală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian, băieţelul care a fost ucis în urmă cu câteva zile, la Bistriţa, de către asistenta maternală Marcela Făgărăşan, a fost înmormântat ieri de către bunicii naturali, Argentina

Lucian, băieţelul care a fost ucis în urmă cu câteva zile, la Bistriţa, de către asistenta maternală Marcela Făgărăşan, a fost înmormântat ieri de către bunicii naturali, Argentina şi Constantin Rostaş. Înmormântarea a avut loc în localitatea bistriţeană Reteag, iar la funeralii au participat peste 100 de persoane, vecini şi rude ale familiei Rostaş.

Printre aceştia s-a aflat şi mama naturală a copilului, Maria Rostaş (22 de ani), care este închisă la penitenciarul Bistriţa pentru furt, şi a venit escortată de două echipaje ale poliţiei. "Aşa să îi dea Dumnezeu şi ei cum i-a făcut ea copilului meu. Chiar dacă era ţigan, avea şi el suflet", a blestemat-o, printre lacrimi, mama micuţului Lucian pe cea care i-a ucis copilul.

Femeia a povestit că şi-a văzut copilul doar o singură dată în ultimul an, băiatul fiind adus la penitenciar chiar de către asistentul maternal Marcela Făgărăşan.

Mama naturală a micuţului a fost arestată în urma cu doi ani pentru furt de lemne şi are de ispăşit o condamnare de opt ani de închisoare, acesta fiind şi motivul pentru care Lucian Rostaş a ajuns în grija unei asistente maternale.

La înmormântare a fost prezentă şi Maria Rus, primul asistent maternal în grija căreia a fost lăsat până anul trecut Lucian. Femeia le-a spus celor prezenţi că va regreta toată viaţa că a renunţat la acest băieţel.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite