Ultimele mofturi în materie de mobilier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că au avut buget de cumpărături limitat din cauza crizei, băimărenii s-au mulţumit la a admira mobilierul. La târgul Matecon - Silvamar - Mobart, a fost expusă mobilă de mii de euro. 

 În acest sfârşit de săptâmână, la Centrul de Instruire şi Marketing al  Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş s-a desfăşurat târgul cu vânzare de mobilier şi decoraţiuni interioare. Băimărenii au putut admira şi cumpăra mobilă realizată după ultimele trenduri în materie, materiale de construcţii, accesorii, materiale auxiliare pentru mobilă şi, nu în ultimul rând, decoraţiuni interioare. Noutăţile acestei ediţii au fost salonul de grădinărit şi horticultură, precum şi salonul imobiliar.
S-a organizat şi o tombolă pentru vizitatori, la care s-a participat cu biletul de intrare care a costat un leu. La tombolă  s-au înscris nu mai puţin de 500 de persoane. Premiile puse în joc au fost o bucătărie în valoare de 1.433 de lei şi un colţar de cameră în valoare de 1.370 de lei.

Mobilă de peste 8.000 de euro

Pe lângă producătorii de mobilă şi de materiale de construcţii, la eveniment au participat şi comercianţii de plante sau de aparate pentru bricolaj. N-au lipsit nici covoarele ţesute manual sau tablouri realizate de elevii de liceu. Cel mai scump mobilier de la târg a fost o bucătărie complet utilată. „Bucătăria «Romantica», complet utilată, costă peste 8.000 de euro şi este cea mai scumpă. Este fabricată în Germania, din lemn de nuc”, a declarat Diana Oşan, reprezentantul de vânzări al unei firme băimărene.

Afectaţi de criza finaciară

Vizitatorii au rămas impre-sionaţi de mobila din lemn de nuc, fag, paltin sau tei, dar şi de culorile sezonului: alb-negru. Vânzările, însă, n-au prea mers. „Vânzările merg, deocamdată, destul de slab, dar sperăm ca pe viitor să fie mai bine”, afirmă Mihai Oprea, referent comercial la una dintre firme.
De aceeaşi părere sunt şi vizitatorii care au un buget limitat pentru achiziţionarea obiectelor dorite. „Vrem să cumpărăm o canapea extensibilă, dar deocamdată nu am găsit nimic. Este criză şi bugetul este limitat. Cam 1.000 de lei avem la dispoziţie pentru canapea”, spune Koniko Tibor, un vizitator.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite