Ultima modă - umbrele cu cristale Swarovski

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toamna asta se poartă umbrele colorate, cu mânere de bambus sau ornate cu pietre preţioase Umbrela este un obiect indispensabil pe timp ploios, dar şi un accesoriu care descrie

Toamna asta se poartă umbrele colorate, cu mânere de bambus sau ornate cu pietre preţioase

Umbrela este un obiect indispensabil pe timp ploios, dar şi un accesoriu care descrie personalitatea şi eleganţa celor care o folosesc.

Deşi le puteţi achiziţiona de la tarabele de la metrou, din pieţe sau de la supermarket, trebuie să fiţi atenţi atunci când cumpăraţi o umbrelă pentru că riscaţi să vă alegeţi cu un produs care să cedeze chiar la prima utilizare. Combinaţia între o umbrelă rezistentă şi una elegantă este alegerea perfectă pentru a putea trece peste capriciile vremii.

Achiziţionarea şi întreţinerea umbrelei sunt etape esenţiale pentru a vă putea bucura de un produs bun, indiferent dacă este unul obişnuit sau personalizat.

Înainte de a cumpăra o umbrelă, nu uitaţi să o probaţi, pentru că există posibilitatea să găsiţi spiţe sau tije îndoite. Pentru a evita astfel de probleme, firmele din domeniu au conceput umbrele din aliaje de titan, aluminiu, uşoare şi inoxidabile.

Pentru vremea capricioasă, cu ploaie şi vânt, specialiştii vă recomandă să ţineţi mânerul cu două mâini şi să poziţionaţi umbrela contra vântului. După ploaie, este esenţial să o puneţi la uscat pentru că altfel rugineşte şi se rupe.

Manevrarea şi împăturirea trebuie făcute astfel încât spiţele să nu se încalece sau să se deformeze. Repararea unei umbrele costă între 3 şi 20 de lei, chiar şi mai mult în cazul celor automate.

Însă, oamenii preferă să-şi cumpere altele noi, de cele mai multe ori mărci chinezeşti care sunt foarte proaste, ne-a mărturisit Alexandru Roşca, unul dintre puţinii meşteri umbrelari din Bucureşti.

Structură din sticlă şi imprimeuri deosebite

La modă sunt umbrelele cu mânere din cireş sau bambus, create din titan şi oţel, având structura din sticlă şi imprimeuri deosebite. Cele mai elegante au aplicate pe calotă sau pe mânere cristale Swarovski.

Acestea se găsesc şi la noi şi costă peste 140 de lei modelul. În acest an se poartă umbrelele în dungi şi culori calde. Însă cele mai căutate rămân produsele pentru mirese, concepute dintr-o ţesătură de poliester cu dantelă. Dacă vreţi să vă limitaţi doar la un produs obişnuit, dar de calitate bună, Adrian Petruţa, reprezentantul Oblio România, recomandă produsele care costă peste 20 de lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite