"Ultima prinţesă", o aventură fantastică pe ecranele româneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă orfană întâlneşte o vrăjitoare care îi propune să devină o prinţesă dorită de toţi bărbaţii din lume, dar cu un preţ: ea nu va cunoaşte niciodată ce este dragostea

O fetiţă orfană întâlneşte o vrăjitoare care îi propune să devină o prinţesă dorită de toţi bărbaţii din lume, dar cu un preţ: ea nu va cunoaşte niciodată ce este dragostea adevărată sau fericirea. Micuţa acceptă.
Fata a crescut, este o frumoasă prinţesă, dar regretă amarnic promisiunea făcută, deoarece toţi bărbaţii pe care i-a iubit au avut parte de morţi tragice. Vraja nu poate fi desfăcută decât dacă va ninge primăvara, iar morţii vor reveni la viaţă. Acesta este pe scurt subiectul aventurii fantastice, plină de efecte vizuale ameţitoare despre tragicul destin al prinţesei Qincheng (Cecilia Cheung). "Ultima prinţesă" (The Promise), în regia lui Kaige Chen, a deschis ediţia din acest an a Festivalului de film de la Moscova. "Cu mult timp înainte de a începe preproducţia, am conceptualizat povestea: o prea frumoasă Prinţesă, un Sclav curajos, un General ambiţios şi charismatic, un Duce rău şi viclean, fiecare împins de instincte năvalnice, lăcomie, ambiţie, loialitate, răzbunare şi neobosita căutare a iubirii (...). Eu aş amplasa acţiunea în urmă cu 3.000 de ani, undeva în Asia", spune regizorul. "Ultima prinţesă" va avea premiera, mâine, la Hollywood Multiplex şi Movieplex Cinema Plaza.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite