Udrea vede „succesuri“ în relaţia cu Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Problemele pe care fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu, le are cu limba română par a fi molipsitoare pentru democrat-liberali, prima victimă fiind tiza sa, ministrul Dezvoltării Regionale Elena Udrea.

Aflată la Botoşani, în campanie electorală alături de Emil Boc, candidat la şefia PDL, Elena Udrea le-a vorbit colegilor democrat-liberali despre continuarea parteneriatului dintre partid şi preşedintele Traian Băsescu întrucât acesta s-a dovedit a fi reţeta „succesurilor"  pentru câştigarea alegerilor. „Acest parteneriat care ne-a adus nouă succesuri, dar care a adus în acelaşi timp un guvern responsabil României, un guvern care de doi ani de zile a schimbat modul de a se guverna în ţara asta, acest parteneriat trebuie continuat pentru că numai aşa putem câştiga şi viitoarele alegeri", le-a spus ministrul membrilor PDL.

Gafa Elenei Udrea survine unei recidive a mezinei preşedintelui, Elena Băsescu, cea care, luni, cu ocazia lansării oficiale a candidaturii lui Emil Boc la şefia PDL s-a remarcat din nou prin „performanţa" de a face mai multe dezacorduri, amintind de greşelile care au făcut-o celebră, printre care şi fraza „Poţi să ai şi eşecuri, poţi să ai şi succesuri".

Deşi nu a fost prinsă în flagrant în materie de gramatică, nici Elena Udrea nu este la prima abatare, cea mai gravă fiind confuzia pe care a făcut-o în cazul Norvegiei, ţară pe care a „transformat-o" din monarhie în republică, membră a UE. Ca şefă a cancelariei prezidenţiale a fost criticată dur pentru această eroare.

Şi în campania pentru alegerile prezidenţiale din 2009 a fost acuzată că a sunat la un post de radio, prezentându-se drept o simplă ascultătoare şi o admiratoare a Elenei Udrea. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite