Ucigaşul contabilei de la Compania Naţională de Drumuri, descoperit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criminalul Alinei Bărac, contabilă la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, a fost prins şi adus, ieri-dimineaţă, la sediul Poliţiei Capitalei pentru a fi

Criminalul Alinei Bărac, contabilă la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, a fost prins şi adus, ieri-dimineaţă, la sediul Poliţiei Capitalei pentru a fi audiat în acest caz, în prezenţa unui procuror criminalist.

Aurel Preda, în vârstă de 33 de ani, fără ocupaţie, în trecut agent de pază la un cazinou din Bucureşti, a fost găsit de către poliţişti, baricadat în apartamentul său din sectorul 6 al Capitalei.

El susţine că s-a dus la apartamentul din şoseaua Panduri pentru a discuta cu fosta sa iubită, de care se despărţise în urmă cu un an şi jumătate. Cei doi au făcut dragoste, după care, din greşeală, tânăra l-a strigat pe numele fostului ei iubit Ionuţ.

S-a iscat o ceartă între Preda şi Alina Bărac, apoi bărbatul a strangulat-o pe fată cu un cearceaf. A încuiat uşa şi a plecat. Timp de două zile criminalul a bătut străzile Bucureştiului. Abia duminică a ajuns acasă. El susţine că se aştepta să fie prins, dar de frică şi-a baricadat uşa de la intrare cu un dulap.

La locuinţa sa poliţiştii au găsit mai multe obiecte care aparţineau victimei. Bărbatul riscă închisoarea pe viaţă pentru omor deosebit de grav.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite