USL şi-a amânat mitingul de la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita (PSD), a decis amânarea cu 24 de ore a mitingului USL care ar fi avut loc în aceeaşi zi cu cel al PDL.

„Sper ca acum PDL să nu se răzgândească şi să vrea să facă miting duminică. Ei vor face sâmbătă în Piaţa Palatului, iar noi duminică, în Piaţa Unirii", a spus Nichita. În jur de 20.000 de simpatizanţi ai PDL sunt aşteptaţi în Piaţa Palatului Culturii, sâmbătă, 21 iulie, iar duminică, în Piaţa Unirii vor ajunge în jur de 25.000 de oameni.

„În orice zi am fi pus mitingul, Piaţa Unirii era confiscată. Mă aştept ca oamenii care vor justiţie curată şi vor ieşi în stradă să fie huiduiţi", a spus senatorul Dumitru Oprea, liderul PDL Iaşi. Nichita a susţinut că solicitarea USL pentru organizarea mitingului era depusă de vineri, 6 iulie, iar PDL a venit cu solicitarea luni, 9 iulie.  „L-am auzit pe preşedintele suspendat, Traian Băsescu, vorbind despre mitingul de la Iaşi, spunând că «poate o punem de-o bătaie». Este o declaraţie care nu-i face cinste, o declaraţie golănească şi suburbană. Mă gândesc dacă nu este o instigare la violenţă", a spus Nichita. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite