Cluj: UPDATE Bătaie în toată regula între suporterii CFR Cluj şi FC Timişoara (EXCLUSIV FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii feroviari şi cei timişoreni au fost implicaţi, ieri, într-o altercaţie în viteză, înainte de meciul dintre cele două formaţii.

Bătaia a pornit de la faptul că un grup de suporteri ai echipei CFR, care se afla pe strada Gruia din municipiul Cluj-Napoca a aruncat cu obiecte şi sticle spre un grup de suporteri timişoreni, care se deplasa spre stadion. În acel moment, suporterii lui Poli, care aşteptau să intre la peluza rezervată oaspeţilor, au observat că mai mulţi timişoreni sunt implicaţi într-o altercaţie, moment în care au fugit să le sară în ajutor prietenilor.

În câteva secunde s-a iscat o bătaie în toată regula, însă trei echipaje de jandarmi au intervenit prompt şi au reţinut circa zece suporteri ceferişti şi timişoreni, care au fost puşi la zid. Restul fanilor s-au împrăştiat, însă jandarmii au reuşit să mai reţină încă zece persoane.

„Au fost sancţionaţi 11 suporteri ai CFR şi 9 suporteri timişoreni cu amenzi cuprinse între 100 şi 200 lei pentru provocare şi participare la scandal în conformitate cu prevederile art. 2, pct. 26 din Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, potrivit ofiţerului de relaţii publice al Grupării de Jandarmerie Mobilă, Ilie Milici.

Pentru 5 dintre suporterii implicaţi în scandal (3 suporteri clujeni şi 2 ai formaţiei din Timişoara) s-a aplicat şi sancţiunea complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal pe o perioadă de 1 an.

UPDATE
Ultraşii ceferişti implicaţi în altercaţia de ieri fac parte din gruparea Romaniacs, una dintre cele mai radicale din galeria formaţiei clujene, potrivit unor surse neoficiale


VIDEO: Fanii timişoreni au aprins mai multe fumigene la peluză

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite